Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te schattig: dochtertje Bibi Breijman gaat voor het eerst naar balletles

Awh!

Een exciting dag voor de kleine Teddy. Het dochtertje van Bibi Breijman gaat vandaag voor het eerst naar balletles, en dat moest uiteraard vastgelegd worden. Via Instagram Stories deelt Bibi een aantal schattige beelden. 

Eerste balletles

Op de video die Bibi via Instagram Stories deelt zien we de kleine Teddy in een balletjurkje van de trap aflopen. “Teddy heeft vandaag haar eerste balletles. Ze is zoooo blij”, schrijft Bibi bij de video. “Ik ga een filmpje naar papa sturen, dan kan hij jou zien”, zegt Bibi tegen Teddy.

Teddy vertelt vol trots: “Hey papa, ik ben een mooie prinses, want ik ga nu naar ballet.” De kleine Teddy draait vervolgens speciaal voor haar papa een rondje. Wat een schatje is het toch! Je bekijkt het hele filmpje hier

Instagram @bibibreijman

Grote zus

Eerder deze week deelde Bibi al een schattige foto van de kleine Teddy die met haar toekomstige broertje of zusje speelt. Bibi is nog in verwachting, maar dat mag de pret niet drukken. Teddy was namelijk nu al ontzettend leuk aan het spelen met de baby, zo liet Bibi deze week op Instagram zien.

“Nu al lol samen”, schrijft de mom bij een foto van haar babybuik en een enthousiaste Teddy. De kleine krullenbol is de buik van haar moeder volledig aan het versieren met stickers en laat daarbij een big smile zien. Veel te schattig!

Bron: Instagram @bibibreijman | Beeld: BrunoPress