Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo reageerde de familie van Prince Charmings Chris op zijn keuze voor Jakop

De familie van Chris was behoorlijk in shock.

In de nieuwste aflevering van Prince Charming zagen we Chris een moeilijke keuze maken. Zijn family and friends schoten te hulp en adviseerden: kies voor Scott. Chris was eigenwijs en koos uiteindelijk voor Jakop, iets waar zijn familie bij thuiskomst behoorlijk verbaasd over was.

Heel spannend

In gesprek met RTL Boulevard vertellen Chris en Jakop hoe het nieuws over de uiteindelijke keuze bij de familie van Chris viel. De twee beginnen te lachen wanneer het onderwerp 'familie' aangesneden wordt. Volgens Chris was zijn familie er namelijk bijna vanuit gegaan dat hij voor Scott zou kiezen.

"Ik vond het heel spannend om mijn familie en vrienden te bellen. Ik vind het belangrijk wat zij vinden van de beslissingen die ik maak", blikt Chris terug op de aflevering. "Ik moest een paar keer slikken toen ik van hen hoorde dat hun voorkeur bij Scott lag, terwijl ik een iets sterker gevoel bij Jakop had."

'Voorgesteld als Scott'

"Ik had mijn familie en vrienden niet ingelicht over mijn uiteindelijke keuze", vertelt Chris vervolgens aan RTL Boulevard. "Dus ik had Jakob meegenomen naar mijn familie en toen zeiden ze: 'Oh nee! Het is Jakop!'", lacht Chris. Jakop haalde daarom maar een grapje uit met zijn kersverse schoonouders. "Jakop stelde zich aan zijn zwager daarom maar voor als Scott." Hilarisch!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk