EOTB’s Shani geeft update over relatie met Davey

Zijn de twee nog steeds happy together?

Lees ook

De liefde tussen Shani en Davey bloeide in Ex on the Beach: Double Dutch in een razendsnel tempo op. Als koppel verlieten de twee het eiland en ook in Nederland hield hun relatie stand. Maarre, zijn de twee eigenlijk nog steeds samen?

Happy together

Het gebeurt niet vaak dat er een steady koppel in het programma Ex on the Beach: Double Dutch ontstaat, maar voor Shani en Davey was dit wel het geval. De twee trokken in het programma steeds meer naar elkaar toe en verlieten het programma met een prille relatie. Eenmaal in Nederland had het koppel niet meteen een steady relationship, maar hier is inmiddels verandering in gekomen. 

Meer rust

Shani en Davey delen hun lief en leed niet meer uitgebreid op social media, en dat lijkt de twee goed te doen. In een vragenrondje op Instagram laat Shani namelijk weten dat ze nu bijna een jaar samen is met Davey. “Ik heb over drie weken een jaar een relatie”, stelt ze. Eerder liet ze al weten dat ze in 2022 meer rust wil in haar liefdesleven. Ze hoopte dan ook dat mensen zich minder gingen bemoeien met haar leven en haar relatie. “Ik weet dat ik er zelf voor gekozen heb om alle ogen op me te krijgen, maar voor iedereen komt er ook eens een moment dat het té veel wordt”, stelde ze eerder. 

Korte break

Afgelopen september vertelde Shani in gesprek met YouTuber Nick Eshuis over haar relatie met Davey. De twee besloten destijds een pauze te nemen, omdat hun relatie toen niet werkte. “Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat weegt gewoon heel hard op onze relatie”, legde Shani uit. “We zijn alle twee bekende personen en iedereen wil dat gewoon kapotmaken. Iedereen ziet Davey ook als een bedrieger, terwijl hij echt een goede man is voor mij.”

Praten

Het stel besloot destijds om een pauze in te lassen. “Ik hoop dat het goed komt, want ik hou echt met heel mijn hart van hem en het is echt een goede man voor mij. Maar met sommige situaties kan ik gewoon niet omgaan.” Nou, het lijkt erop dat dit helemaal goed is gekomen tussen de twee. Fijn!

Bron: Love Reality | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook