Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Singles, opgelet: je kunt je nog steeds opgeven voor B&B Vol Liefde

De liefde vinden in Portugal of Spanje? Het zou maar zo kunnen!

Ons favoriete datingprogramma van 2021? Dat is zonder twijfel B&B Vol Liefde. Elke aflevering zaten we weer gekluisterd aan de buis. Het is dan ook niet zo gek dat er een tweede seizoen komt. Onlangs konden we al kennismaken met de nieuwe single B&B-houders. Enne goed nieuws: je kunt je nog opgeven!

Zoektocht naar de ware

De ware tegenkomen is helaas zo makkelijk nog niet. De liefde van je leven tegen het lijf lopen in een kroeg of restaurant zit er nu niet in en ook dating-apps zijn niet voor iedereen weggelegd. Als je daarnaast ook nog eens in het buitenland woont én druk bezig bent met je eigen onderneming, wordt de zoektocht naar de ware liefde nog een tikkeltje lastiger.

Deelnemers

Daarom hebben elf B&B-eigenaren zich aangemeld voor het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Zo heeft de 30-jarige Martijn zijn leven in het zonnige Portugal goed voor elkaar. Hij heeft sinds 2017 een minihotel aan de prachtige Portugese westkust, maar hoopt deze pracht en praal met een special one te kunnen delen. Hij zoekt dan ook een actieve dame bij wie hij helemaal zichzelf kan zijn.

Ook de 30-jarige Denise zit er in Spanje warmpjes bij. De ambitieuze lady runt een vakantiecomplex met een groot aantal appartementen. Daarnaast is ze een echte dierenvriend en is ze bijna elke dag in de sportschool te vinden. Denise is dan ook op zoek naar een ambitieuze, hardwerkende en sportieve man met wie ze haar leven kan delen.

Benieuwd naar de andere negen B&B Vol Liefde-deelnemers van het tweede seizoen? Je bekijkt ze allemaal HIER.

Opgeven

Houd jij van avontuur, reizen en ben jij ook op zoek naar die special someone om je leven mee te delen? Good news: je kunt je nog opgeven voor een van de B&B-eigenaren. Of misschien heb je wel een moeder, vader, broer, zus of vriend of vriendin die perfect zou passen bij een van de deelnemers. Je kunt je HIER aanmelden.

Meer afleveringen

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde was een ontzettend groot succes. Vier werkdagen per week genoten we met volle teugen van de hysterische, ongemakkelijke en hilarische afleveringen. Heel Nederland volgde de liefdesavonturen van Roxanne, Jacob, Debbie, Bert, Vincent en Caroline (en Roosje) op de voet. Genoeg redenen om aan het nieuwe seizoen wat extra afleveringen toe te voegen, moeten de programmamakers gedacht hebben. Volgens RTL Boulevard-presentator Rob Goossens kunnen we in het tweede B&B Vol Liefde-seizoen maar liefst vijf afleveringen per week verwachten. Is het al zomer?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde