Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg deelt emotioneel bericht op verjaardag André Hazes

'Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt', aldus Monique

André Hazes mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen. Het is een rocky jaar geweest voor de zanger, zo weet ook de moeder van zijn zoon en ex-verloofde Monique Westenberg. Op Instagram zet ze André in het zonnetje met een emotioneel bericht.

Het leven is een treinreis

André is al een tijdlang missing in action op social media. Na een turbulent jaar heeft hij besloten wat tijd voor zichzelf te nemen – en daar is Monique maar wat trots op. Om dat te formuleren, maakt de blondine een vergelijking met een treinreis. "Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit", begint ze haar verhaal bij een foto van André en hond Gioia.

"Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. "Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar", gaat Monique verder. De blondine is blij dat André eindelijk de handrem van zijn trein ontdekte en begonnen is aan de reis naar zichzelf. "Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar ingaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten."

Trots

Monique gaat verder dat ze vindt dat André heel trots op zichzelf mag zijn en de stappen die hij nu maakt. "Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen", schrijft ze. "Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt."

Ze noemt de reis die André met en naar zichzelf maakt, het grootste cadeau dat hij zichzelf kan geven. "De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy birthday 🔗", sluit Monique haar emotionele bericht af.

Gemengde reacties

In de comment section wordt gemengd gereageerd op het emotionele bericht van Monique. Zo waarschuwen sommige volgers haar ervoor dat ze niet opnieuw dezelfde fout maakt. "Ik heb een déjà vu lieve Monique... Hij was de vorige keer ook zo goed bezig, we weten allemaal hoe dat verlopen is. Ik hoop voor de kleine André dat het deze keer toch anders is. Je hebt wel heel veel vertrouwen in iemand die jou meerdere malen heel veel verdriet heeft gedaan", schrijft een bezorgde volger.

Andere volgers prijzen Monique juist. "Ik vind het echt heel knap en sterk van je dat je hem ondanks alles toch zo blijft steunen... powervrouw!", schrijft iemand. "Wauw wat kan je toch mooi schrijven. Nooit een slecht woord over de vader van je kind. Echt, je bent een mooi mens", laat een andere volger weten.

Bron: Instagram @moniquenoell | Beeld: BrunoPress