Maan reageert voor het eerst op The Voice of Holland-misstanden

‘Ik ben door niemand onheus bejegend.’

Lees ook

Maan heeft zich vanavond in haar Instagram Stories voor het eerst uitgelaten over de misstanden bij The Voice of Holland. De zangeres laat weten dat ze “enorm geschokt is door wat zich achter de schermen heeft afgespeeld.”

Reactie

“De afgelopen week is mij meerdere keren gevraagd om te reageren op de berichten rondom The Voice. Ik heb gewacht met iets te zeggen tot na het zien van de uitzending van BOOS”, begint Maan haar bericht in haar stories. “Ik ben enorm geschokt door wat zich achter de schermen heeft afgespeeld.” De zangeres vervolgt dat ze het verschrikkelijk vindt om de verhalen die naar buiten zijn gekomen te horen.

Maan laat weten met de slachtoffers mee te leven en wenst hen veel sterkte. “Ik wens iedereen die onrecht is aangedaan heel veel sterkte en hoop dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht.”

Geen nare ervaringen 

De zangeres – die in 2016 zelf meedeed aan The Voice, en won – wil met haar bericht ook meteen een einde maken aan verhalen die over haar de ronde doen. Zo zou ze volgens geruchten ook te maken hebben gehad met (seksuele) grensoverschrijdende ervaringen. “In mijn jaren bij The Voice heb ik zelf nooit te maken gehad met nare ervaringen. Ik ben door niemand onheus bejegend en heb het altijd als een veilige en positieve plek ervaren, waar het ging om muziek.”

 

Maan

“Iedereen die bij het programma betrokken was, inclusief de coaches, heeft mij altijd met alle respect behandeld en er is nooit sprake geweest van grensoverschrijdend gedrag, fysieke toenadering of machtsmisbruik naar mij toe.” Maan sluit haar bericht af met dat haar hart uitgaat naar alle betrokkenen. 

Bron: Instagram Maan, Nu.nl, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook