Prince Charmings Scott over exit: ‘Het had meer impact op me dan ik had verwacht’

De Prince Charming-deelnemer had het er niet makkelijk mee.

We hadden als kijker géén idee wie Chris zou gaan kiezen, maar de prins himself heeft zijn keuze inmiddels gemaakt. Jakop veroverde het hart van Chris en won de finale van Prince Charming. Voor Scott een behoorlijk pijnlijke mededeling. Hoe gaat het nu met hem?

Onverwachtse exit

Je stelt je volledig open voor iemand, maakt de meest romantische dates mee en ontwikkelt zelfs gevoelens: het is allemaal niet niks. Scott voelde zich heel erg goed bij Chris en zag de toekomst rooskleurig tegemoet, maar helaas ging zijn sprookje niet door en koos Chris uiteindelijk voor Jakop.

Moeilijke periode

In de nieuwste aflevering van Prince Charming: Viewing Party blikt Scott samen met presentator Robbert Rodenburg terug op dit avontuur. “Het was wel even wennen toen ik thuiskwam”, biecht Scott meteen op. “Het was best een klap, dus mijn emoties gingen alle kanten op. Het had wel meer impact op me dan ik in eerste instantie had verwacht.”

Vooral de bijzondere momenten die hij met Chris mee heeft gemaakt, maakten het voor Scott lastig om een plekje te geven. “Je hebt intieme momenten met elkaar, deelt persoonlijke gesprekken, daardoor creëer je echt een band. Dat betekent gewoon veel voor mij.” Inmiddels gaat het goed met Scott, zo laat hij weten. “Maar dat heeft wel echt even tijd nodig gehad.”

Plottwist

In de nieuwste aflevering van Prince Charming kregen we aan het einde ook alvast een preview voor de reünieaflevering. In de korte shots die we van de reünieaflevering te zien krijgen, is te zien dat Marcel een nieuwe liefde heeft. Ook wordt er het een en ander verklapt over welke mannen uit de villa gezoend hebben. Daarnaast laat Rick weten dat hij zijn ruzie met Jimmy nog altijd niet heeft uitgesproken. Al was dat niet het meest shocking wat we zagen.

We horen Chris namelijk het volgende zeggen: “Ik vind het natuurlijk wel heel erg om te zien dat de spanningen zo hoog oplopen… De twee mannen die ik het leukst vind, als die met elkaar naar huis gaan. Dat is echt superpijnlijk.” Dit wordt vervolgd door Jakop die in tranen in beeld verschijnt. Heh, wij snappen er niks meer van. Betekent dit nu dat Scott en Jakop ‘samen naar huis zijn gegaan’? Of begrijpen we de woorden van Chris helemaal verkeerd? Wij willen nú de reünieaflevering zien, please. 

Bron: Prince Charming: Viewing Party | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws