Met deze TikTok-hack zie je of kort haar jou goed zal staan

Twijfel je of je een bob moet laten knippen? Probeer dan eens deze TikTok-hack.

Lees ook

Hoeveel we ook van lange lokken houden, de temptation om onze haren af te knippen in een bob is altijd aanwezig. Kort haar is nou eenmaal zo heerlijk speels, fierce én sexy. Toch zijn we elke keer weer te bang om de schaar in onze lokken te zetten. Twijfel je of kort haar jou goed zou staan? Met deze TikTok-hack kom je erachter!

Kort haar

Van Billie Eilish tot Selena Gomez en van influencers als Rianne Meijer tot Caroline Daur: kort haar staat hen zo onwijs goed. Elke keer als we zo’n korte coupe op Instagram of TikTok voorbij zien komen, staan we nog net niet met de keukenschaar in onze handen. Als puntje bij paaltje komt, zijn we telkens te bang om door te zetten. Wat als kort haar tóch niet goed staat? Dan duurt het weer eeuwen voor het haar terug is gegroeid. Twijfels, twijfels, twijfels…

TikTok-hack

Hoe vaak we wel niet onze lange lokken achter onze schouders hebben verstopt of omhoog hebben gespeld om te kijken hoe we er met een bob uit zouden zien, is niet meer op twee handen te tellen. Maarre, volgens TikTok is er een veel makkelijkere manier om erachter te komen of kort haar jou goed zal staan. TikTokker @bondenavant legt uit dat je hier alleen twee potloden en een liniaal voor nodig hebt. Ja, echt.

@bondenavant

Reply to @trumpsbussy2 this is why + how to tell if short hair will look good on you #amyshairtip #hairhack #hairhacksandtips #beautytips #beauty

♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

Hoe werkt het?

Neem als eerst één potlood en plaats deze horizontaal onder je kin. Pak vervolgens het tweede potlood en plaats deze verticaal onder je oor, zodat de twee potloden haaks op elkaar komen te staan. De TikTokker legt uit dat je de afstand tussen de bovenkant van het tweede potlood en het kruispunt moet meten. “Als de afstand groter dan 5,7 centimeter is, dan staat langer haar je beter. Als het korter is dan 5,7 centimeter, dan staat kort haar je beter”, aldus de vrouw. Wij pakken de potloden er gelijk bij!

Bron: TikTok @bondenavant, NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook