Prince Charmings Scott onthult: wat is er in de nacht met Chris gebeurd?

Hoe verliep de nacht tussen de twee?

Lees ook

Steamy zoenen, diepgaande gesprekken en héél veel aanrakingen: de nieuwste aflevering van Prince Charming zat er vol mee. Zowel Scott als Jakop mochten tijdens de final date een nacht doorbrengen met Chris. Maar wat gebeurde er eigenlijk in die nacht?

Samen slapen

Nadat Marcel de Prince Charming-villa verliet bleven Scott en Jakop over. Zij mochten allebei op een 24-uurs date met de prins, wat dus ook inhoudt dat je een nacht samen doorbrengt. Nu hoeft dat natuurlijk niet meteen te betekenen dat er spicy dingen tussen de lakens gebeuren, maar aangezien de mannen zó’n goede connectie hadden, zouden we daar niet raar van opkijken.

Hoge hoogtes

In de aflevering van Prince Charmings Viewing Party blikt presentator Robbert Rodenburg samen met afvaller Scott en de winnaars van vorig jaar, Marvin en Ferdi, terug op de nieuwste aflevering van het liefdesavontuur. De mannen keken de beelden van de 24-uurs date terug, waarin Scott en Chris een romantische ballonvaart beleefden. Deze activiteit werd vervolgd met een steamy badsessie en een logeerpartij.

Geheimzinnig

Wat er precies gebeurde die nacht? Daar is Robbert na het kijken van de beelden ontzettend benieuwd naar. “Scott, vertel eens eerlijk: wat is er die nacht gebeurd?”, vraagt Robbert. “Ik krijg het er helemaal warm van”, grapt Scott vervolgens bij het zien van de beelden.

“We hebben nog een uurtje gekletst, maar toen waren we zo bekaf, dus zijn we gaan slapen”, stelt hij vervolgens. “Ik kan heel slecht liegen, dit is echt de waarheid”, lacht Scott met een big smile op zijn gezicht. Al denkt Robbert dat Scott niet helemaal eerlijk is. “Ik geloof er helemaal niks van, maar we gaan door”, roept hij dan ook. Geheimzinnig!

Bron: Prince Charming: Viewing Party | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook