Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Niek Marijnissen en Joan Pronk maken relatie officieel: 'Save the date'

'18-1-2022', deelt Niek via Instagram Stories.

Ze zijn al een tijdje Instagram official en schuiven hun gevoelens voor elkaar al wekenlang niet onder stoelen of banken, maar pas sinds deze week hebben Joan Pronk en Niek Marijnissen officieel verkering. Enne, deze stempel werd er op een romantische plek opgeplakt.

Zonvakantie

Joan en Niek genieten op dit moment van een zonnige vakantie op Curaçao. Joan liet eerder deze week al weten dat de twee de tijd van hun leven hebben. Drankjes, zon, zee, strand: de twee vermaken zich héél goed op het prachtige eiland. Ook had Niek tijdens dit zonnige tripje een verrassing voor Joan in petto. Hij organiseerde een romantische avond om zijn vriendin verkering te vragen.

'Save the date'

Op de video's die Niek via Instagram Stories deelt zien we dat de twee een hapje gingen eten bij zonsondergang. Met zicht op de ondergaande zon genoten de twee van een uitgebreid diner inclusief ijskoude drankjes. "Wat is het leven toch mooi hè", waren Niek zijn woorden. Waarop Joan antwoordde: "Helemaal met zo'n knappe vent naast me."

Niet veel later verscheen er bij de video een datum in beeld. "18-1-2022❤️🔒", lezen we bij de video. Waarna Joan roept: "Save the date, jongens." Cute!

Dolverliefd

Joan en Niek zijn sinds een tijdje happy together. Het tweetal heeft elkaar leren kennen tijdens het programma Like Me I’m Famous en hebben vanaf de eerste kennismaking al een enorme klik. “We kunnen zoveel lachen met elkaar, we liggen continu in een deuk”, vertelde Joan eerder met een big smile. “Als ik erover praat word ik er echt heel vrolijk van. Hij is gewoon supergrappig, gezellig en sociaal. We hebben echt een klik en dat is zo belangrijk. Wij krijgen zoveel energie van elkaar, het is echt bizar.”

Ook benadrukte Joan dat ze het eerst best spannend vond, omdat deze romance best wel snel tot stand kwam. “Het is ook wel een beetje eng, want het gaat allemaal best wel snel. Het is nog niet officieel, we zijn nog aan het daten. Maar ik noem het eigenlijk geen daten meer. Het is al vrij serieus en we hebben elkaars familie ook al gezien.” Cute!

Bron: Instagram @niekmarijnissen | Beeld: BrunoPress