Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Influencer Negin Mirsalehi is zwanger

'Ze zeiden dat het voor ons heel moeilijk zou worden om zwanger te raken', deelt Negin.

2022 wordt voor Negin Mirsalehi en lover Maurits Stibbe een bijzonder jaar. Zij worden dit jaar namelijk voor het eerst ouders. Dat maakt de influencer op Instagram bekend met een stunning foto.

Zwanger

Wij zijn de mooiste foto's gewend van Negin Mirsalehi, maar haar nieuwste kiekjes spannen de kroon. We zien Negin en fiance Maurits stralend poseren op een prachtig strand. Enne, wat spotten we daar? Een baby bump!

"New chapter: BABY", deelt Negin enthousiast bij de foto's. "Zo blij dat we kunnen delen dat Mau en ik in verwachting zijn van een kindje. Omg, kunnen jullie geloven dat we ouders worden?"

Miracle baby

Negin vertelt dat het niet makkelijk was om zwanger te raken. "De afgelopen anderhalf jaar was waarschijnlijk een van de moeilijkste periodes voor ons. Er werd ons verteld dat het heel lastig zou worden om zwanger te raken", aldus de influencer. De parents to be zijn dan ook door het dolle heen dat het tóch is gelukt. "Dit is onze kleine miracle baby en we zijn daar zo enorm dankbaar voor", laat Negin weten.

Felicitaties

Binnen no-time regent het felicitaties onder de post van Negin. "Yas yas yas, ik kan niet wachten op ons mommy chapter", reageert topmodel en best friend Romee Strijd. "Aaah wat geweldigggg!!!! Gefeliciteerd", schrijft ook influencer Noor Kleinenberg de Groot. "OMGGG zo ontzettend blij voor jullie. Het is jullie zo gegund. Wat een mooi nieuws", aldus Lizzy van der Ligt.

Bron: Instagram @negin_miralehi | Beeld: BrunoPress