Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kijkers speculeren erop los: is Temptations Alex Maas de stem van Big Brother?

Ja, dé Alex Maas van de uitspraak: 'Ik ga vieze dingen doen met je meisje.'

Nadat de stem van Big Brother 2021 bekend was gemaakt, besloot RTL de Vlaamse voice-over Jeroen Medaer niet opnieuw in te schakelen voor de klus. De makers van het programma willen namelijk dat de stem een mysterie blijft. Maarre, het lijkt erop dat inmiddels ook al bekend is van wie de nieuwe stem is. Volgens veel kijkers is niemand minder dan Temptations Alex Maas de stem van Big Brother 2022.

Mysterie

Een nieuw jaar, een nieuwe Big Brother. Niet alleen is het BB-huis helemaal vernieuwd, ook Big Brother himself is compleet nieuw. Nadat vorig jaar bleek dat de Vlaamse Jeroen Medaer de stem van de mysterieuze Big Brother vertolkte, vonden de makers het tijd voor een frisse wind.

Het is namelijk heel belangrijk dat de stem een mysterie blijft, zo vindt RTL. "Hij bepaalt de regels van zijn experiment en hoe groter het mysterie daaromheen, hoe groter zijn macht en autoriteit. De stem van vorig seizoen heeft inmiddels een gezicht en is dus bekend. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe stem", aldus de makers.

Alex Maas

Het lijkt er echter op dat deze nieuwe stem inmiddels ook een gezicht heeft gekregen. Volgens Instagram-account RealityFBI vertolkt namelijk niemand minder dan Alex Maas van Temptation Island de stem van Big Brother. Zoals altijd is deze stem vervormd, dus je moet heel goed luisteren. Maarre, o my: die stem komt ons inderdaad wel heel bekend voor. Vergelijk hieronder de stemmen van Big Brother en Alex zelf. Zou het?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Alex Maas (@alexx.mass)

Temptation Island

Doet de naam Alex Maas nog geen belletje rinkelen? Dan nemen we je even mee terug naar 2017, toen Alex als verleider meedeed aan Temptation Island. De spierbundel liet destijds zijn oog vallen op de knappe Rosanna, die haar relatie met Niels wilde testen. In het programma deed hij de alom bekende uitspraak: "Ik ga vieze dingen doen met je meisje." Ja, dat was Alex.

Een jaar daarna deden Niels en Rosanna opnieuw mee aan Temptation Island, ditmaal aan de VIPS-editie. Om voor nog meer drama te zorgen, maakte ook Alex weer zijn intrede als verleider. Waar hij Rosanna de eerste keer nog om zijn vinger wist te winden, was de tweede keer niet zo'n succes. Jaren later zijn Niels en Rosanna nog steeds happy together. 

Alex' Temptation Island-avontuur ligt inmiddels een paar jaar achter hem. Zou Big Brother 2022 zijn nieuwste uitdaging zijn?

Bron: RealityFBI, Cosmopolitan | Beeld: Temptation Island