Huh: zijn deze twee Prince Charming-kandidaten een koppel?

Chris lijkt een boekje open te doen over een onverwachts vervolg.

De nieuwste aflevering van Prince Charming laat zien met welke man Chris een sprong in het diepe wil nemen. Maar we weten na het zien van het vorige seizoen dat die final keuze helemaal niet zo veelzeggend is. Marvin eindigde uiteindelijk met Ferdi – waar tijdens de finale zijn keuze niet op viel. Gaan we in dit seizoen wéér een gevalletje à la Marvin en Ferdi krijgen?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Prince Charming.

Emotionele reünie

De nieuwste aflevering van Prince Charming ontplofte van liefde. Romantische zoenen in een steamy bad, logeerpartijtjes en lieve woorden: de aflevering zat er vol mee. Ondanks dat we smulden van deze beelden en de spannende laatste ceremonie, viel onze mond pas écht open bij het zien van de preview van de reünieaflevering.

‘Samen naar huis’

In de korte shots die we van de reünieaflevering te zien krijgen, is te zien dat Marcel een nieuwe liefde heeft. Ook wordt er het een en ander verklapt over welke mannen uit de villa gezoend hebben. Daarnaast laat Rick weten dat hij zijn ruzie met Jimmy nog altijd niet heeft uitgesproken. Al was dat niet het meest shocking wat we zagen.

We horen Chris namelijk het volgende zeggen: “Ik vind het natuurlijk wel heel erg om te zien dat de spanningen zo hoog oplopen… De twee mannen die ik het leukst vind, als die met elkaar naar huis gaan. Dat is echt superpijnlijk.” Dit wordt vervolgd door Jakop die in tranen in beeld verschijnt. Heh, wij snappen er niks meer van. Betekent dit nu dat Scott en Jakop ‘samen naar huis zijn gegaan’? Of begrijpen we de woorden van Chris helemaal verkeerd? Wij willen nú de reünieaflevering zien, please. 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws