Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Marcel over zijn relatie met Julien: ‘Het is iets heel moois’

De verliefdheid spat ervan af. 

Ze moesten het lang geheim houden, maar the word is out! Prince Charmings Marcel heeft de liefde gevonden bij zijn medekandidaat Julien. Maarre, hoe kwam die romance tot stand? Aan Grazia vertelt Marcel hoe de vonk oversloeg. 

Romance

“Het is Julien”, lacht Marcel aan de telefoon als hij eindelijk mag onthullen welke man zijn hart heeft gestolen. “Grappig om dat nu te mogen delen. Hij is net vertrokken naar zijn werk, hij was hier blijven slapen", lacht Marcel opnieuw. “Het is iets heel moois.”

Eerste moment in de villa 

Maar wanneer is de vonk precies overgeslagen tussen de twee? Marcel deelt dat dat niet in de villa van Prince Charming was, maar dat hij wel al meteen een klein oogje op Julien had. Zo kan hij zijn eerste ontmoeting met de radio-producer nog goed herinneren. “Het eerste moment dat ik hem ontmoette, was toen hij samen met Jimmy en Donnavon aan het zwembad zat. Toen stond hij op om zich voor te stellen en toen dacht ik echt: ‘Oh my god, deze man!' Ik zat echt te kijken van: 'Hallo!', lacht Marcel. 

Ondanks dat Julien maar kort in de villa verbleef, was dat voor Marcel lang genoeg om door te hebben dat ze een fijne connectie hebben. “Vanaf het eerste moment, al voordat we Chris leerden kennen, hadden we een enorm leuke klik. Maar toen Chris er eenmaal was, had ik me helemaal op hem gefocust, want voor hem kwam ik natuurlijk.” 

Eerste date 

Als Marcel vlak voor de finale van Prince Charming naar huis gaat, besluit hij de volgende dag – als hij weer thuis is – met alle mannen die eerder waren afgevallen te bellen. “Maar met Julien hing ik meteen twee uur aan de telefoon. Dat was zo leuk.” 

Het belletje met Julien rook naar meer en dus besloten de twee de volgende dag meteen af te spreken. “We hadden een date met de hond. We gingen wandelen, maar het was eerst wat onwennig. Ik had met de insteek afgesproken van: dit is gewoon een jongen die ik in de villa heb leren kennen met wie ik een klik heb. Maar toen we aan het wandelen waren, pakte hij af en toe mijn hand vast. Toen dacht ik: ‘Oh, oké. Even schakelen'.” 

“Daarna hadden we een lunch in Twiske, en vervolgens zijn we doorgegaan naar mijn huis en hebben we sushi besteld. We hadden het heel leuk en aan het eind van de avond heb ik hem een zoen gegeven, want het voelde gewoon goed. Sindsdien zien we elkaar elke dag.” 

Exclusief

Hoewel Marcel en Julien meteen heel close zijn, duurde het toch even voor de twee officieel samen waren. “Daar ging toch wel zo’n twee maanden overheen”, deelt Marcel. “Maar we waren vanaf het begin al exclusief.” 

“Na een maandje hebben we aan elkaar gevraagd: ‘Wat is dit?’ Toen hebben we uitgesproken dat we allebei heel graag op elkaar wilden focussen, maar dat we elkaar nog te kort kenden om te zeggen: we hebben een relatie.” 

Relatie Julien en Marcel

Op 11 december is het dan zover en maken de twee hun relatie officieel. “Op die dag hadden we een etentje gehad bij goede vrienden en zei ik tegen Julien: ‘Ik denk toch dat het meer is tussen ons. Misschien moeten we er een naam aan geven'.” En zo geschiedde!

De lovebirds hebben samen kerst gevierd met de familie, en hebben het volgens Marcel: “Heel leuk erg leuk samen.”  

Geheimhouden 

Marcel was op 1 oktober weer terug in Nederland na zijn Prince Charming-avontuur, en begon toen al meteen te daten met Julien. Aangezien de reünie van Prince Charming pas op 26 januari verscheen, moesten de twee hun romance lang onder de radar houden. “Ja, dat was heel lastig”, vertelt Marcel daarover. Toch waren een paar mensen wel op de hoogte van hun kersverse relatie. 

“We hebben het voor heel veel mensen geheim moeten houden, maar Scott en Jakop wisten het, en nog twee hechte vrienden en familie. Anders konden we samen geen kerst vieren natuurlijk.” 

Goedkeuring

In Prince Charming maakte Marcel duidelijk dat hij het belangrijk vindt dat zijn familie en vrienden, en dan vooral zijn beste vriendin Noortje, zijn vriend goedkeuren. Gelukkig zit dat wel goed. “Noortje is echt mijn allerbeste vriendinnetje. Zij kent mij door en door, en weet wat ik leuk vind in een man. Zij vindt Julien echt geweldig; zij en Julien vinden elkaar ook helemaal leuk, en dat had ik ook wel verwacht.” 

Maar wat vindt Marcel zelf zo leuk aan Julien? “Hallo, kijk naar deze man, toch?”, lacht Marcel. “Ik vind een grote man heel interessant en aantrekkelijk. Nou, groter dan Julien kun je het niet krijgen. En zijn humor! Alles zit gewoon goed tussen ons. Dat is heel fijn.” Awh! 

Wij wensen Julien en Marcel heel veel geluk samen. 

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)