Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jeugdsentiment: Totally Spies krijgt een nieuw seizoen

Here we goooo!

Oh, wat verlangen wij soms terug naar vroeger. Uit school gelijk op de bank ploffen, televisie aan en Totally Spies kijken. Herinner jij je dit ook nog te goed? Dan hebben wij exciting news: er komt namelijk een nieuw seizoen van Totally Spies aan. Here we goooo!

Nieuw seizoen

Dacht je dat het geheime spionnentrio SamClover en Alex al met pensioen was? Think again. De stoere dames keren na acht jaar terug voor een zevende seizoen Totally Spies. Dat laat Thomas Astruc, die als animator meewerkte aan de originele serie, weten op Twitter.

"Ik weet niet of dit al bekend is of al overal op het internet staat, maar ik heb net ontdekt dat er een nieuw seizoen van Totally Spies in de maak is. Here we gooo! Here we gooooooo!", tweet Thomas.

https://twitter.com/Thomas_Astruc/status/1479999897302712320

Meiden in de hoofdrol

De Franse animator is zelf niet betrokken bij het zevende seizoen van de serie, maar laat weten 'zeer blij' te zijn dat er een vervolg komt. "Totally Spies was een van de eerste Westerse actie-komedieseries met meisjes in de hoofdrol. Het maakte de baan vrij voor velen na hen. Ik ben zo blij om ze terug te zien", schrijft hij op Twitter.

In Totally Spies volgen we de avonturen van drie studenten uit Beverly Hills: de slimme Sam, de ijdele Clover en de sporty Alex. De meiden werken stiekem als spionnen voor WOOHP (World Organization of Human Protection), dat wordt geleid door Jerry. De taak van Sam, Clover en Alex is om de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. Enne, dat doen ze met behulp van de coolste gadgets. Denk aan een lipstick die tegelijk een laser is, een poederdoosje dat werkt als een mobieltje en een wimperkruller de gebruikt kan worden als katapult. Hebben!

Wanneer te zien?

We kunnen ons opmaken voor heel wat nostalgische feels, als we TagMag mogen geloven. De website schrijft namelijk dat de makers van de nieuwe Totally Spies trouw blijven aan de 2D-tekenstijl van het origineel. De nieuwe afleveringen zullen gemaakt worden door het gloednieuwe Franse productiebedrijf Ollenom Studio in samenwerking met Zodiak Kids.

Wanneer we het nieuwe seizoen van Totally Spies kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend. In de tussentijd kijken wij de eerste zes seizoenen van de spionnenserie rustig opnieuw! Woohp woohp! 

Bron: TagMag | Beeld: Totally Spies