Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: Dave Roelvink verknipt eigen coupe op vakantie

'Ik zeg het niet snel, maar ik heb mezelf zwaar in de problemen gebracht.'

Nu de kappers hun deuren weer geopend hebben, zou je denken dat een coupe corona inmiddels wel verleden tijd is. Al geldt dat niet voor Dave Roelvink. De kersverse vader geniet momenteel van een zonnige vakantie en besloot de schaar in zijn eigen lokken te zetten – en dat pakte niet zo goed uit.

Hilarische beelden

Samen met grote liefde Jazzlyn en zoontje Dean vertoeft Dave op dit moment op een tropische bestemming. Zon, strand, drankjes: de dj heeft niks te klagen. Toch biecht Dave op dat hij zich op vakantie altijd best wel snel verveelt. "Ik ben super impulsief en verveel me ook snel op vakantie, maar dit keer heb ik mezelf echt in de problemen gebracht", begint hij zijn verhaal op Instagram Stories.

'Ik zie eruit'

Niet veel later showt Dave in een video welke schade hij heeft aangericht. De dj is in de weer geweest met een tondeuse en dat is eh...goed te zien. "Gabber. Ik zie eruit.... Oh....", lacht Dave keihard in de camera. Dave showt de afgeschoren zijkanten van zijn coupe in de camera en laat zien dat hij bovenop zijn hoofd nog een flink bos heeft. "De rest durf ik niet af te scheren", lacht hij.

Instagram @daveroelvink

Met z'n handen in het haar

Niet veel later zien we Dave met een – ja echt – zelfgemaakte hanenkam. De dj weet naar eigen zeggen niet zo goed wat-ie moet doen, dus besloot er maar wat van te maken. "Er is geen chocolade meer van te maken. Ik zit nu in m'n eentje in mijn hotelkamer, met een hanenkam op mijn hoofd, te bedenken wat ik moet gaan doen. Wat een ramp." Wij hopen dat je daar snel een kapper kunt vinden, Dave.

Bron: Instagram @daveroelvink | Beeld: BrunoPress