Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de grote liefde van Kim-Lian van der Meij

De actrice en presentatrice heeft een prachtig gezinnetje.

Back in the days genoten we volop van het programma Kids Top 20. Presentatrice Kim-Lian van der Meij nam jarenlang de presentatieklus van dit programma op zich en heeft inmiddels behoorlijk indrukwekkende jobs op haar cv staan. Kim-Lian is al een tijd samen met hubby Daniel Gibson en heeft een ontzettend knap gezinnetje

Familie

In 2008 veranderde het leven van de presentatrice, toen ze haar eerste kindje Ronja ter wereld bracht. Inmiddels mag ze zichzelf alweer moeder van drie noemen, want na een dochter kreeg Kim-Lian nog twee zoons die ze de namen Benjamin en William gaf. De brunette kreeg haar kroost met de Zweedse producent en songwriter Daniel Gibson, die ooit haar eerste hitsingle Teenage Superstar – dit is trouwens alweer 19 jaar geleden – schreef. Vorig jaar ging Daniel op één knie voor Kim-Lian. How romantic.

Benieuwd naar hoe Daniel eruitziet? Kijk mee.

Ook de kids van de presentatrice pronken regelmatig op Instagram. Wat een cuties!

Zweden

Hoewel Kim-Lian nu gewoon op de Nederlandse buis bij Wie is de Mol? te zien is, woont het gezin tegenwoordig in Zweden. Daniel komt daar immers vandaan en Kim-Lian zag het wel zitten om te emigreren. “We hebben de kinderen bewust op een Zweedse school ingeschreven”, aldus Kim-Lian destijds aan RTL Nieuws. “Ze zijn altijd tweetalig opgevoed, maar als ik zie hoe snel ze hier echt goed Zweeds leren praten. Ongelofelijk! Ik word dagelijks door hen verbeterd terwijl ik ook een aardig woordje Zweeds spreek. Ze hebben ook al veel nieuwe vrienden. Het voelt echt als thuis.”

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress