Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít is wanneer het tweede seizoen van Love is Blind te zien is

Spoiler: je hoeft helemaal niet lang meer te wachten.

Vorig jaar waren wij helemaal obsessed door de Netflix-show Love is Blind, waarin deelnemers op zoek gingen naar de ware liefde – zónder elkaar te zien. Goed nieuws voor fans van de serie, want het tweede seizoen verschijnt al heel snel op Netflix.

Tweede seizoen

Mocht je het per ongeluk gemist hebben: Netflix heeft in de afgelopen periode een tweede seizoen van de Netflix-hit Love is Blind opgenomen. Tot groot plezier van veel fans maakt de streamingdienst bekend dat het tweede seizoen van de liefdesshow vanaf 11 februari op Netflix verschijnt. We can't wait. 

Veel weten we nog niet over het nieuwe seizoen, maar wel is zeker dan Nick en Vanessa Lachey terugkeren als presentatoren. Ook zal het tweede seizoen in Chicago opgenomen worden in plaats van Atlanta, waar het eerste seizoen zich afspeelde.

https://youtu.be/ihSLe2lhe_I

Love is Blind

Ben je niet bekend met de serie Love is Blind? De liefdesshow is als het ware een mix tussen Love Island en Married At First Sight. Deelnemers van het programma gaan op date, maar mogen elkaar daarbij niet zien. Ze kunnen urenlang diepgaande gesprekken voeren, zonder ook maar een glimp van elkaar te kunnen zien. Als de vonk overspringt, doen ze een aanzoek en als dat geaccepteerd wordt, mogen de kersverse verloofden elkaar eindelijk zien.

Bron: Beautify | Beeld: Netflix