TikTok-video met trucje voor de perfecte staart met volume gaat viral

Een volle staart in nog geen 10 seconden.

Een paardenstaart maken lijkt zo easy. Je wikkelt je elastiek of scrunchie een paar keer om je lokken heen en you’re done. Toch blijkt het knap lastig om volume in die bos op je hoofd te krijgen. Gelukkig heeft TikTok een héél makkelijke hack om dat te fiksen.

Makkelijk trucje

TikTok bestaat allang niet meer uit alleen maar dans- en zangvideo’s. Tegenwoordig vinden we dagelijks de meest handige hacks op het platform – en daar maken we dan ook graag gebruik van. Zo kwamen we onlangs dit trucje tegen, waarbij je gemakkelijk meer volume in je paardenstaart kunt creëren. Zo lijkt je paardenstaart niet alleen dikker, maar krijgt-ie ook meer volume. Haarstyliste Amber-Rose Peake deelde een video waarin ze de handige hack voordoet. Het moge duidelijk zijn dat we niet als enigen onder de indruk zijn, inmiddels is de video namelijk al door 14 miljoen mensen bekeken.

@amberrosepeakehair Love this one! #volume #hairtutorial #hairtok ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Zo ga je te werk

De TikTok-ster filmt duidelijk hoe je te werk moet gaan. Als eerste verdeel je je haar in twee lagen. De bovenste laag bind je vervolgens al vast in een paardenstaart zoals je dat normaal ook doet. Daarna pak je de onderste laag lokken. Verdeel deze in tweeën en wikkel rond de bovenste paardenstaart. Doe er een elastiekje omheen et voilà, je volumineuze paardenstaart is ready.

Hoofdpijn

Heb je de hack geprobeerd en paradeer je nu met een paardenstaart op je werk of in de stad? Dan is de kans groot dat je op een gegeven moment last krijgt van je hoofd. Als je hoofdpijn krijgt van je paardenstaart, is het verstandig om je haar even los te halen. Masseer je hoofdhuid zachtjes in het gebied waar je pijn hebt en geef je haar de tijd om even te rusten. Vaak is de pijn na een uur helemaal verdwenen. Als je vaak dit soort hoofdpijn door een staart ervaart, moet je wellicht je go to kapsel heroverwegen. Probeer dan eens een vlecht of een wat lagere staart.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws