Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Erik Zwennes zet lover Roxeanne Hazes in het zonnetje voor verjaardag

Erik deelt enkele privé-beelden van de zangeres.

Oh happy day: Roxeanne Hazes mag vandaag maar liefst 29 kaarsjes uitblazen! Om dat te vieren dook lover Erik Zwennes de privé-archieven in en toverde hij een aantal parels van Roxeanne tevoorschijn die te mooi zijn om niet te delen.

Verjaardag

"De liefste, dapperste en leukste is vandaag jarig", schrijft Erik bij een reeks foto's en filmpjes van Roxeanne. Zo zien we de zangeres onder andere met een pretbek op een step, lekker aan het spelen met zoontje Fender en aan het repeteren.

Een groot feest zit er weliswaar niet in voor Roxeannes 29ste verjaardag, maar dat mag de pret niet drukken. "Afgelopen vrijdag alvast een beetje gevierd en zodra de horeca weer open is, doen we dat nog een keer goed over", gaat Erik verder. "Zomaar het gevoel dat dit een heel mooi jaar voor jou gaat worden, voor ons. Wij houden van jou mijn wereld. GEFELICITEERD!" Onder de foto schrijft Roxeanne de lieve woorden: "Ik hou van jou, mijn alles."

Felicitaties

Onder de foto regent het felicitaties voor de birthday girl. "Hiep hiep op jou, lieve getalenteerde Roxeanne. En ook op jullie mooie gezin", schrijft iemand in de reacties. "Zo lief gezegd, verdient ze. Jij ook gefeliciteerd met je liefde", laat een ander weten. "Gefeliciteerd met dit mooie mens en fantastische moeder van jullie Fender", aldus een andere volger.

Beeld: BrunoPress, Instagram