Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Linda de Mol in statement: 'Ik heb mijn relatie met Jeroen verbroken'

'Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie', aldus Linda.

The Voice of Holland bracht afgelopen weekend naar buiten dat het programma tijdelijk stopgezet wordt vanwege mogelijk seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Jeroen Rietbergen, bandleider bij TVOH en partner van Linda de Mol, werd hiervan beschuldigd en besloot à la minute op te stappen. Inmiddels heeft Linda gereageerd op de situatie en laat zij weten dat het koppel niet meer samen is.

Verschrikkelijke nachtmerrie

“Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie”, begint Linda de Mol in een statement op Instagram. De presentatrice stelt dat er veel dingen zijn genoemd waarvan zij niet op de hoogte was. “Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.”

Relatie verbroken

De beschuldigingen die afgelopen weekend naar buiten zijn gekomen, hebben enorme impact gehad op Linda. “Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij”, laat ze weten. “Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Gebroken hart

De presentatrice is de afgelopen dagen bedolven onder de berichten, waarvoor ze iedereen bedankt. “Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is”, schrijft Linda tot slot. Heftig!

Bron: Instagram @LINDA. | Beeld: BrunoPress