Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw van Ali B laat van zich horen na beschuldigingen seksueel wangedrag

Het huwelijk van Ali B en zijn vrouw zou inmiddels in zwaar weer verkeren.

Het is een heftig weekend voor The voice of Holland. Zaterdag maakte RTL bekend dat het (voorlopig) stopt met het uitzenden van het zangprogramma na meerdere aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Een van de daders zou niemand minder dan coach Ali B zijn. Enne, die beschuldigingen zouden voor behoorlijk wat problemen in zijn huwelijk met Breghje Kommers zorgen.

Seksueel wangedrag

The voice of Holland was afgelopen weekend absoluut the talk of the town. Zaterdagochtend liet RTL Nederland weten het zangprogramma stil te leggen na verschillende verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Deze verhalen werden aan het licht gebracht door het programma BOOS van Tim Hofman, waarvan de aflevering donderdag op YouTube verschijnt.

Niet lang nadat het nieuws over TVOH naar buiten kwam, ging bandleider Jeroen Rietbergen met de billen bloot. De partner van Linda de Mol liet weten dat hij inderdaad schuldig was aan seksueel grensoverschrijdend gedrag en besloot zijn werkzaamheden per direct naast zich neer te leggen.

Aangifte

Diezelfde dag werd ook bekend dat er aangifte was gedaan tegen coach Ali B. Zelf ontkent de rapper die beschuldigingen. "Ik ben honderd procent overtuigd van mijn onschuld. Het gaat om een beschuldiging van iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar", liet hij weten op zijn Instagram.

Huwelijksproblemen

Wel zouden de aantijgingen tegen Ali B voor flink wat opschudding hebben gezorgd in zijn huwelijk met Breghje. Zijn vrouw wil die rumours echter snel de wereld uit helpen. "Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn", laat Breghje zondagavond weten aan RTL Boulevard. "Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet."

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: BrunoPress