Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de gloednieuwe trailer van Mocro Maffia seizoen 4

Jaaaaaaa!

Get ready, want de trailer van het vierde seizoen van Mocro Maffia is ein-de-lijk hierrrr. Enne, die belooft veel goeds.

Spannend einde

Na de release van Mocro Maffia Meltem waren we eigenlijk niet meer te houden. We willen nu asap het vierde seizoen van de Videoland-serie bekijken, helemaal na het zien van de zojuist gelanceerde trailer. Waar we in het derde seizoen eindigden met Paus, die nog maar nét in leven was, kregen we vlak na de ontknoping een glimp van niemand minder dan drugsbaas Romano. Hij vluchtte in het tweede seizoen van de politie en zit sindsdien verstopt op een onbekende locatie.

Spektakel

Aan de trailer te zien kunnen we flink wat spektakel verwachten. "Het verraad wordt groter en heftiger dan ooit", schrijft Videoland dan ook bij de trailer. Keert Romano terug? En wat zijn de volgende stappen van de Paus?

Walid en Marouane, die de rol van Adil aka K.O en Zakaria aka Komtgoed vertolken, gaven eerder deze week in gesprek met Streamwijzer ook al aan wat we kunnen verwachten. De acteurs werd gevraagd om het vierde seizoen in één woord te omschrijven. “Shockerend”, begint Walid. Waarna Marouane in twee woorden een geheimzinnige onthulling doet. “Andere kant”, legt hij uit. “Tenminste van een paar karakters.” Het vierde seizoen van Mocro Maffia is vanaf 28 januari wekelijks te zien bij Videoland. Wij kunnen niet wachten!

Bron & Beeld: YouTube, Videoland