Love Islands Raphaella deelt romantisch kiekje met lover

Love is in the air!

Lees ook

Het liefdesleven van Raphaella Deuringer ging in Love Island niet zonder slag of stoot. De beauty verloor haar hart aan Mattheüs, die er na zijn bezoek aan Casa Amor met Jaimy vandoor ging. Inmiddels is dit liefdesavontuur al lang en breed achter de rug en heeft Raphaella een nieuwe lover in haar leven.

In de wolken

Raphaella heeft haar romance met Mattheüs allang vaarwel gekust sinds ze met de knappe Dante samen is. De handsome nieuwe liefde van Raphaella is een voetballer bij Royale Union Saint-Gilliose en is sinds een tijdje samen met de voormalig Islander.

Via Instagram deelt Raphaella aan romantisch kiekje met Dante. Op de foto zien we het tweetal, gehuld in fancy outfits, voor de camera poseren. Wat een cute koppeltje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RAPHIE 💜 (@raphaelladeuringer)

Onthullingen Love Island

Gister deed Marit Beets, die ook in de afleveringen van dit Love Island-seizoen verscheen een aantal onthullingen over de opnames van het liefdesprogramma. “Welgeteld vier dagen in Casa Amor gezeten, maar dat mag de pret niet drukken”, begon Marit in een video op TikTok. Het leek de beauty leuk om samen met haar volgers eens terug te blikken op een aantal cringe momentjes tijdens de opnames.

Zo benoemde de ze opnames van de voorstelvideo. “Eerlijk is eerlijk, dat was best ongemakkelijk hoor. Dan moest je in de middle of nowhere over jezelf gaan vertellen. In bikini. En er waren daar alleen maar mannen. Ik heb me wel eens beter gevoeld.”

Opnieuw opnemen

Ook de stukjes waarin de ladies in bikini (en dus op hakken) naar de mannen in Casa Amor lopen, moesten volgens Marit welgeteld drie keer opnieuw. “Op hakken lopen, op die stenen. Dat ging echt niet.”

En dan hebben we het nog niet gehad over de stukjes waarin de Islanders in slomo naar de plaats van bestemming rennen. “We moesten rennen in bikini. Daarna moesten we, terwijl we net gedoucht hadden, in het zwembad springen. Want beeldmateriaal.” Awkward!

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook