Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ka-Ching! Zoveel verdient Yvonne Coldeweijer

Wow!

Nederlandse premiere Charlie's Angels 2019

Juicekanalen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op social media. Spook je iets uit als BN'er, dan staat dat binnen no-time op de Instagram Stories van Yvonne Coldeweijer. De YouTube-ster timmert aardig aan de weg als roddelkoningin. Enne, dat levert een behoorlijk zakcentje op.

Succes

Het Instagram-account van Yvonne genaamd Lifeofyvonne kreeg er vorig jaar flink wat volgers bij. Inmiddels staat de teller dan ook al op 281 duizend volgers. Gisteren blikte de blondine terug op haar successen en besloot ze voor één keer haar verhaal te doen in gesprek met Quote.

"Sinds ik vorig jaar ben begonnen met juicen over de BN’ers, kreeg ik steeds meer aanvragen voor programma’s en bladen. Ik heb toen besloten geen interviews te doen, omdat ik mainstream media niet vertrouw (lol) en ook geen hype wil zijn", legt ze uit.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Yv. (@lifeofyvonne)

Jaarlijks salaris

Voor Quote zette ze haar principes toch aan de kant en gaf ze een interview. Het blad berekende meteen even hoeveel Yvonne jaarlijks binnenhaalt met haar roddels. "Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar", schrijft het blad. En daar doet Yvonne het ook voor: "Geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame", zegt ze.

Daar komt nog bij dat Yvonne in principe 'freelancer' is en dus geen werkgever heeft. "Ik heb geen werkgever die me vertelt wat ik wel en niet mag doen, hoef geen BN'ers de hand boven het hoofd te houden omdat ik ze een volgende keer weer nodig heb. Ik kan en durf alles te zeggen. Daarom vinden mensen me cool en gaan ze me volgen", aldus de gossip queen.

Bron: Quote | Beeld: Instagram, Brunopress

Showbizz
  • 2019, January 07. Pathe ArenA, Amsterdam, the Netherlands. Yvonne Coldeweijer at the dutch premiere of Charlie's Angels.