Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Pauline Wingelaar blikt terug: 'Ik zat op een wolk en daar werd ik keihard vanaf getrapt'

Met veel emoties blikt Pauline terug op de vroeggeboorte van haar dochtertje.

Het jaar 2021 was allesbehalve makkelijk voor Pauline Wingelaar. Ze raakte in verwachting van haar derde kindje, maar beviel na 22 weken van dochtertje Belle die het helaas niet haalde. In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders blikt Pauline terug op deze zware periode.

Emotionele gesprekken

Behalve veel lachen, gieren en brullen, zien we in de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders ook een hoop emoties. De ladies bezoeken in de allerlaatste aflevering van het seizoen het prachtige Parijs en blikken – onder het genot van een wijntje – terug op het jaar 2021.

Behalve de goede vriendschap en de mooie momenten met z'n allen, blikken de meiden ook terug op de heftige gebeurtenis in het leven van Pauline. "Het is allemaal niet niks", begint Bo tegen Pauline die meteen de tranen in haar ogen krijgt. "Ik ben echt trots op hoe jij als moeder bent en hoe je dit weer onder de knie krijgt", gaat Bo verder.

'Ik zat op een wolk'

"Het klinkt stom om te zeggen, maar ik was zielsgelukkig en zat op een wolk en daar ben ik keihard vanaf getrapt. Het is gewoon heel mooi om dat met elkaar te kunnen delen, de ups and downs, in voor en tegenspoed", stelt Pauline vervolgens.

Het duurt niet lang tot alle dames aan tafel in huilen uitbarsten en elkaar een hart onder de riem steken. Uiteraard eindigt het stel met een lach. "Zitten we hier met z'n allen te janken in Parijs", grapt Pauline.

Vroeggeboorte

“Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte (bijna 22 weken) is overleden”, deelde Pauline eerder dit jaar op Instagram. “De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…”

“Dit is het lastigste bericht wat ik ooit met jullie heb moeten delen en waar ik als een berg tegenop zie, want nu is het afscheid zo definitief”, stelde de moeder tijdens deze lastige periode.

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress