Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dochtertje Ronnie Flex en Demi de Boer opgenomen in het ziekenhuis

'Kleine muis heeft ons even laten schrikken', deelt Demi op Instagram.

Ronnie Flex en Demi de Boer zijn helemaal in de wolken van hun pasgeboren dochtertje Rémi. De twee delen regelmatig schattige kiekjes van het meisje op Instagram, maar gister hadden ze helaas iets minder leuk nieuws over de kleine spruit.

Ziekenhuis

In haar Instagram Stories deelde Demi gisteren namelijk dat de 10-weken oude Rémi naar het ziekenhuis moest. "Kleine muis had ons even laten schrikken maar we zijn inmiddels weer thuis en het gaat goed", schrijft Demi bij een foto van Rémi in het ziekenhuisbedje. In de volgende foto zien we Rémi gelukkig alweer in haar eigen bedje liggen. "Eigen bedje is toch het fijnst", aldus Demi. Waarvoor de kleine meid precies naar het ziekenhuis moest vertelt de baby momma er niet bij.

Instagram @demiideboer

Grote zus Nori

Eind oktober beviel Demi van dochtertje Rémi. Het is het tweede kindje voor Ronnie, die ook al dochtertje Nori heeft met DJ Wef. Nori mocht onlangs alweer drie kaarsjes uitblazen en dat werd groots gevierd. "Gefeliciteerd mijn liefste snowi, de slimste meest welbespraakte zorgzaamste super empathische driejarige op deze planeet. Papa houdt van jou en is mega trots op jou en de persoon die je wordt en eigenlijk al bent. Jij weet zoals ik weet we zijn: ALTIJD SAMEN ❤️❤️❤️ #NORI3 🥳 🎉 ❤️❤️❤️", zo schreef Ronnie bij een reeks kiekjes van zijn oudste dochter. Lief!

Bron: Story | Beeld: Instagram @demiideboer