Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om deze bijzondere reden kreeg Scott van Marcel een medaille in Prince Charming

Spotte jij de medaille ook om de nek van Scott?

scott jakop

In de nieuwste aflevering van Prince Charming hielden we het op het einde bijna niet droog. De geëmotioneerde Marcel en de aangeslagen Scott en Jakop: het deed ons veel. Zelfs zoveel dat we helemaal niet doorhadden dat Scott ineens een medaille om zijn nek had hangen. Waarom had hij dat eigenlijk?

Medaille

We moesten even twee keer kijken aan het einde van de nieuwste aflevering. Want tijdens de ceremonie droeg Scott geen medaille, maar ná de ceremonie wel. Nu snappen we dat je je een beetje een winnaar voelt wanneer je door bent naar de finale, maar toch zou een medaille – in combinatie met alle hevige emoties – niet helemaal op z'n plek zijn.

Dat blijkt ook wel uit het verhaal dat Scott via Instagram Stories deelt. Hij laat namelijk weten dat hij de medaille van Marcel kreeg om een wel héél bijzondere reden.

Bijzonder verhaal

"Ik kreeg best wel veel berichtjes van mensen die vroegen naar de medaille die ik ineens om mijn nek had", begint Scott. "De reden daarvoor is superlief."

"Marcel was echt mijn maatje vanaf het begin in de villa. Hij heeft die medaille ooit gekregen van iemand waarvan hij de nummer één was. Met die gedachte heeft hij die medaille ook weer aan mij gegeven." Scott vervolgt zijn verhaal dat dit lieve gebaar helaas niet uitgezonden is, maar hij er nog altijd aan denkt. "Het is echt een superlief gebaar." Awh!

Beeld: Videoland