Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh: deze twee Manifest-acteurs hebben in real life ook een relatie

Cute!

Sinds de serie Manifest op Netflix staat kunnen wij niet stoppen met kijken. We zitten er dan ook middenin en beginnen de acteurs steeds beter te leren kennen. Want wist jij dat twee acteurs uit de serie in real life ook een relatie hebben met elkaar? Hoe cute is dat!

De serie

Manifest is al een best ‘oude’ serie uit 2018, maar omdat deze nog nooit eerder op Netflix stond, kenden veel mensen ‘m nog niet. Dat is nu wel anders, want we zijn de eerste twee seizoen massaal aan het bingewatchen. Goed nieuws is dan ook dat het derde seizoen ook op Netflix komt én dat de streamingsdienst zelfs van plan is om een vierde seizoen te maken.

Het verhaal

In de serie zien we hoe de Montego Air vlucht 828 na flinke turbulentie eindelijk veilig landt. Echter, voor de inzittenden duurde de vlucht maar een paar uur, maar ondertussen is de wereld al vijf jaar verder… Door de rest van de wereld werden alle inzittenden al die tijd als vermist beschouwd. Twee van de hoofdpersonen in Manifest worden gespeeld door J.R. Ramirez (Jared) and Melissa Roxburgh (Michaela). Zij waren in de serie verloofd, maar toen Michaela na vijf jaar terugkeerde bleek Jared met haar beste vriendin getrouwd te zijn. Toch speelden de gevoelens tussen de twee weer op gedurende de afleveringen, en dat blijkt dus niet alleen in de serie zo te zijn.

Beeld: Brunopress

Daten

In het 'echt' schijnen J.R. en Melissa namelijk al een tijdje aan het daten te zijn. De twee werden voor het eerst samen gespot in 2020, maar ze hebben toen nooit bevestigd dat ze ook echt een stel waren. Fans kunnen nu dan ook niet meer dan speculeren dat de twee nog steeds samen zijn. We hopen natuurlijk op een romantisch kiekje anytime soon!

Bron: Netflixlife | Beeld: Manifest, Brunopress