Babynieuws! Rapper Boef is vader geworden van een dochtertje

Op Instagram maakt hij het heugelijke nieuws vandaag bekend.

Lees ook

Beschuit met roze muisjes, want rapper Boef is trotse papa geworden van een meisje. Op Instagram maakt hij het heugelijke nieuws vandaag bekend.

Dochtertje

Sofiane, zoals de rapper in het echt heet, plaatst een kiekje van hem en zijn kleine spruit op Instagram. Het meisje is op 1 januari dit jaar geboren. “Op 1-1-2022 is mijn dochter geboren. Zij en haar moeder zijn hartstikke gezond”, vertelt hij trots.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Anonimiteit

Verder laat Boef in de post weten dat hij niet van plan is om meer babykiekjes van zijn dochter te plaatsen. “Dit is de eerste en laatste post die ik over haar plaats. Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet. Ik zal dan ook geen interviews of vragen beantwoorden en ik vraag aan iedereen om dit te respecteren. ❤️”, aldus Boef. Wie de baby momma precies is laat de artiest in het midden.

In de reacties barst het van de felicitaties. “🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, schrijft Mascha Feoksistova en “Gefeliciteerd bro”, laat artiest Jebroer achter. Congrats, Boef!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook