Lesley vertelt over reacties op Prince Charming-avontuur

'Op sommige momenten was het wel heel erg overwhelming.'

Op social media stroomden de droevige reacties binnen toen Prince Charming-kandidaat Lesley besloot zélf een punt achter zijn avontuur te zetten. De spark tussen hem en Chris was er simpelweg niet. Maar hoe ervaarde Lesley eigenlijk wat er op hem afkwam na zijn deelname? Hij vertelt openhartig aan Grazia over de reacties die hij kreeg na zijn deelname.

Positiviteit

Met z’n vrolijke en open karakter kón het ook haast niet anders: Lesley kon volop op positieve reacties rekenen over zijn deelname aan Prince Charming. “Ik kreeg héél veel positieve reacties. Eigenlijk alleen maar”, vertelt hij. Lesley onthulde onder andere al dat enkele heren die hem wel zagen zitten de weg naar zijn DM’s hadden gevonden.

En natuurlijk is zoveel positieve aandacht hartstikke mooi, maar hij laat in ons gesprek ook weten dat het soms best moeilijk was. “Het was leuk, maar op sommige momenten ook wel heel erg overwhelming“, vertelt Lesley. “Soms verwijderde ik mijn Instagram-app echt twee dagen van mijn telefoon. Dan wilde ik twee dagen effe rust voor ik weer ging reageren”, legt hij uit.

Reacties in omgeving

Ook in zijn omgeving kon Lesley rekenen op veel complimenten. “Ze zeiden: ‘Dat is gewoon Lesley’. Al met al was het gewoon heel positief”, begint hij. En het had ook een heel goede reden dat al die reacties zo positief waren, legt de ex-deelnemer uit. “Wat heel belangrijk was, is dat ik gewoon mezelf ben gebleven. En dat vonden ze heel erg mooi om te zien.” Understandable!

Hij voegt hier lachend aan toe: “Zij hadden ook al heel snel door op bepaalde momenten die ze zagen ‘Oeehh, daar was je een beetje te zenuwachtig’ of ‘Daar voelde je je een beetje awkward‘ – zij kennen mij natuurlijk door en door.” Maar uiteindelijk kan Lesley zonder spijt en met een hoop complimenten erbij terugkijken op zijn avontuur.

Ronde twee?

Hoewel we sowieso zouden kijken naar een derde seizoen van Prince Charming met Lesley in de hoofdrol, ziet hij zelf geen nieuwe zoektocht naar de liefde in een realityshow zitten. “Daar kan nu een streep onder”, stelt hij tijdens ons gesprek. Duidelijk!

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws