Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island-deelnemer onthult grappige details over opnames van het programma

Dit hebben we als kijker helemaal niet door.

De awkward voorstelvideo, het loopje in bikini (en hakken) en honderd camera's op je gezicht: je moet het er maar voor over hebben als Islander. Marit Beets deed in een eerder seizoen mee aan het liefdesprogramma, maar moest naar welgeteld vier dagen haar koffers pakken. Via TikTok deelt de beauty een aantal hilarische details over haar korte bezoekje aan de Love Island-villa.

Terugblikken

"Welgeteld vier dagen in Casa Amor gezeten, maar dat mag de pret niet drukken", begint Marit in een video op TikTok. Het leek de beauty leuk om samen met haar volgers eens terug te blikken op een aantal cringe momentjes tijdens de opnames. Want tja, volgens Marit waren er héél veel van dat soort momenten.

Allereerst blikt ze terug op de voorstelvideo. "Eerlijk is eerlijk, dat was best ongemakkelijk hoor. Dan moest je in de middle of nowhere over jezelf gaan vertellen. In bikini. En er waren daar alleen maar mannen. Ik heb me wel eens beter gevoeld."

Opnieuw opnemen

Ook de stukjes waarin de ladies in bikini (en dus op hakken) naar de mannen in Casa Amor lopen, moesten volgens Marit welgeteld drie keer opnieuw. "Op hakken lopen, op die stenen. Dat ging echt niet."

En dan hebben we het nog niet gehad over de stukjes waarin de Islanders in slomo naar de plaats van bestemming rennen. "We moesten rennen in bikini. Daarna moesten we, terwijl we net gedoucht hadden, in het zwembad springen. Want beeldmateriaal."

@maritbeets Welgeteld 4 dagen in Casa Amor maar dat mag de pret niet drukken🥲 #loveisland #loveislandnlbe #loveislandnederland #loveislandvlaanderen #fy ♬ original sound - Marit Beets

Berichtje!

Misschien wel het meest hilarische van allemaal: de berichtjes. Want krijgen de Islanders eigenlijk wel echt berichtjes? "Er was daar helemaal geen internetverbinding", lacht Marit. "Het berichtje komt bij Casa Amor niet binnen. Hoe dat in de 'gewone' villa gaat, weet ik niet."

Ook benadrukt Marit dat sommige situaties behoorlijk awkward waren. "Je krijgt ook geen alcohol, dus je was ook niet dronken. Er is weinig muziek én de productie keek toe, met drie camera's om je heen", lacht Marit. Awkward!

Bron: TikTok (maritbeets) | Beeld: Love Island