Prince Charmings Marcel onthult: ‘Ik heb een relatie’

Marcel is samen met een man die we allemaal kennen.

Lees ook

Met veel verdriet moest Prince Charmings Marcel het Il Palazzo vlak voor de finale verlaten. Zijn liefdesavontuur leek niet geslaagd, al denkt de handsome deelnemer daar nu wel anders over. Marcel verklapt namelijk dat hij tóch de liefde in het programma gevonden heeft.

Nieuwe liefde

Chris stond voor een lastige keuze in de nieuwste aflevering van Prince Charming. Hij moest een keuze maken tussen Scott, Jakop en Marcel. We waren blij dat we niet in Chris’ schoenen stonden, want zelfs als kijker konden we écht geen keuze maken tussen het drietal knappe mannen.

Met veel pijn zagen we de lieve Marcel het Il Palazzo verlaten. Ook hem viel het afscheid zwaar, maar eenmaal in Nederland bleek deze pijn al gauw weer verzacht. Marcel vertelt in de nieuwste aflevering van Prince Charming Viewing Party dat hij een man in zijn leven heeft.

‘Ik heb een relatie’

Wanneer presentator Robbert Rodenburg aan Marcel vraagt of hij Chris nog een kans zou geven, mocht Chris dat graag willen, begint Marcel geheimzinnig te lachen. “Ik eh…gooi het meteen op tafel. Wie het ook is, ik ben aan het daten”, begint Marcel. “Ik heb zelfs een relatie. We hebben ook kerst met elkaar gevierd.”

De vraag luidt natuurlijk: is het iemand die we kennen? “Het is iemand die je kent”, legt Marcel aan Robbert uit. Op de vraag of het iemand uit het programma is, antwoordt Marcel geheimzinnig. “Ja. Wie het is, daar komen jullie nog wel achter in de reünie.” What?! Wij kunnen nu écht niet meer wachten tot de reünieaflevering.

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook