Twee items van Nederlandse merken gespot in Emily in Paris

Wij willen deze sieraden nu ook.

Lees ook

We hebben het tweede seizoen van Emily in Paris in één keer helemaal uitgekeken en kunnen niet wachten op het derde én vierde seizoen. Ondertussen zien we op social media steeds meer details over het tweede seizoen voorbijkomen. Enne, wist je dat er een Nederlands sieradenmerk in de serie te zien is?

Horloge

Grote kans dat je het gemist hebt (in die scène werden we nogal afgeleid door Emily’s prachtige red dress), maar in de laatste aflevering was er toch echt een horloge van het Nederlandse merk Rosefield te zien. Madeline Wheeler (Kate Walsh) droeg een prachtig exemplaar om haar pols.

Emily in Paris staat bekend om amour, drama, avontuur en fashionable outfits. In de serie wordt dan ook alles uit de kast gehaald – letterlijk en figuurlijk – om de acteurs in jaloersmakende tenues voor de dag te laten komen. Helaas past een groot deel van de prachtige items niet bepaald in ons budget. 

Rosefield

Hoewel… misschien kunnen we ons toch wel een paar items veroorloven. Zo spotten we nu dus een prachtig horloge van het Nederlandse merk Rosefield in de laatste aflevering van seizoen 2, vanaf ongeveer 22 minuten. Hierin gaat Emily Cooper (Lily Collins) samen met haar baas Madeline naar een modeshow van designer Gregory in het paleis van Versailles. De twee zien eruit om door een ringetje te halen en om de pols van Madeleine pronkt een horloge van Rosefield. Een prachtig uurwerk dat betaalbaar is én allesbehalve ringarde. 

emily in paris

De Octagon Chan Gold-horloge van Rosefield maakt onderdeel uit van de Rosefield Studio-collectie, een lijn met extra luxe statement items. Het horloge kost €159 en je kunt ‘m ook nog eens laten graveren met je eigen naam. Très chique!

Telefoonaccessoire

Overigens is Rosefield niet het enige Nederlandse merk dat in Emily in Paris te zien was, want er was ook een telefoonaccessoire van het leuke merk Ateljé te zien. Ateljé is het merk van de Nederlandse influencer Yara Michels. Op Instagram kondigde het merk eerder al aan dat een van hun producten het tot in de populaire serie heeft geschopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ateljé (@shopatelje)

Niemand minder dan Mindy (Ashley Park) droeg de telefoon cord aan haar telefoon. “Our Cloudy cord is worn by our spirit animal Mindy (@ashleyparklady), who shines with it as only she can 🎥 OUI, OUI, C’EST LA CLOUDY! 🥐”, zo schrijft Ateljé trots bij de post. Hoe leuk!

Bron: Beautify | Beeld: Instagram, Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook