Wat een stel-kijkers verbaasd over Lisa en Jay: ‘Erg dit’

'Oh hemel...'

In de nieuwste aflevering van het NPO-programma Wat een stel is te zien hoe Lisa en Jay zich klaarstomen om mom and dad te worden. De twee verschonen poepluiers en kleden een leen-baby om, maar dit gaat niet helemaal van harte. En dit zorgt voor veel frustratie bij kijkers.

Luier verschonen

In het programma horen we Lisa zeggen dat ze graag een little one zou verwelkomen. Jay ziet het nog niet helemaal zitten, maar volgens Lisa moet het niet te lang meer duren. De twee mogen in het programma alvast oefenen op een leen-baby, dit is het nichtje van Jay.

Dat oefenen gaat alleen niet zonder slag of stoot. Zo moeten de twee bijna overgeven tijdens het verschonen van een luier en zijn ze al gauw zat van het kleine kindje.

‘Het stinkt’

“Aaaaah, ze spuugt”, gilt Lisa wanneer ze de kleine een flesje moet geven. Lisa geeft de baby door aan Jay en roept vervolgens dat het veel te erg stinkt. Terwijl Lisa bijna over haar nek gaat, besluiten de twee de baby een schone outfit aan te doen.

En je raadt het al: dan is het ook tijd om een poepluier te verschonen. Met een vest over zijn neus verschoont Jay – kokhalzend – de luier van de baby.

Ongezouten meningen

Via Twitter geven kijkers van het programma dan al gauw hun ongezouten mening over het programma. “Kan jeugdzorg hier aub ingrijpen? Crisis erg dit”, “Oh hemel… Kinderen die kinderen willen”, “Echt wat een stel! Een stel aanstellers, ja”, klinkt het op Twitter.

Het moge duidelijk zijn dat volgers van het programma het eens zijn over één ding: Lisa en Jay zijn nog niet ready voor het krijgen van kindjes. Hopelijk beseffen de twee dit nu zelf ook.

Bron: Superguide | Beeld: Wat een stel

Laatste nieuws