Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

First Dates-kijkers onder de indruk van Els: 'Hardstyle-vrouw?'

Els is regelmatig nog op festivals te vinden.

Een aflevering First Dates is gegarandeerd genieten. Naast barman Victor Abeln is er altijd volop leuks te zien qua ongemakkelijke gesprekken en overspringende vonkjes. Ook gisteravond was het weer genieten geblazen, want Els (65) wist grote indruk te maken op de kijkers.

Hardstyle-feestjes

De 65-jarige Els neemt geen blad voor haar mond en vertelt openhartig over haar hobby's aan haar match Peter. Zo vertelt ze dat ze ondanks haar leeftijd nog dol is op feestjes.

"Op een festival neem ik heel af en toe een pilletje. Maar een halve hoor", verklapt ze. Naar wat voor festivals Els het liefst gaat? "Ik ben dol op hardstyle." Ha!

Kijkers vinden de uitspraken van Els in ieder geval geweldig. De een na andere Twitteraar is verbaasd over Els' liefde voor hardstyle-feestjes. "Je verwacht niet bij zo'n nette vrouw dat ze los gaat op hardstyle-feestjes", schrijft iemand.

Juiste vent

Els, die in het dagelijks leven doktersassistente is, is de juiste man nog niet tegen het lijf gelopen. “Ik heb ‘m nog niet gevonden", vervolgt ze. “De datewereld is best wel een stiekeme wereld. Dan heb je een leuke klik met iemand en dan kom je erachter dat ze getrouwd zijn.”

Vervolgdate

Met Peter heeft ze in ieder geval wel wat overeenkomsten, want ook hij houdt wel van een gezellig avondje stappen. Hij noemt zichzelf dan ook een echte 'kroegtijger'. “Ik hou van eten, drinken, op terrasjes zitten en lachen gieren brullen." Wat hij van Els vindt? "Het is een mooie verschijning. Leuk haar en mooi geschminkt", zegt Peter wanneer hij zijn date ziet.

Ondanks de overeenkomsten zit een vervolgdate er helaas niet in voor de twee. Els is stellig over samenwonen, terwijl Peter dat juist wél ziet zitten. “Ik ga me nooit meer aanpassen aan de ander. Ik wil nooit meer samenwonen, ook al is er een superklik", is ze van mening. “Zij wil latten, en ik niet", vult Peter aan.

Bron: Linda | Beeld: Twitter, First Dates Videostill