Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Met deze betaalbare producten creëert Selling Sunsets Chrishell haar volumineuze coupe

Een coupe à la Chrishell? Yes please.

Dikke huizen, stunning outfits en knappe vriendjes: we kunnen er geen genoeg van krijgen in het nieuwste seizoen van Selling Sunset. Toch is er nóg een ding waar wij behoorlijk gefascineerd van zijn: de perfecte coupes van de agents. En blijkbaar dankt Chrishell Stause haar volumineuze lokken aan déze betaalbare producten.

Budgetvriendelijk

De coupes van de Selling Sunset-agents lijken bijna perfect. Dat is niet heel gek, want in de meeste gevallen laten de ladies uit het programma hun lokken door een professional onder handen nemen. Zo verzorgt haarexpert Bradley Leake regelmatig de lokken van Chrishell.

Via Instagram deelde Bradley onlangs welke producten hij gebruikt om de perfecte blow dry te creëren. Dit zijn dus de producten en tools waar ook de lokken van Chrishell mee gestyled worden. De haarstylist gebruikt, als het gaat om producten, alles van het redelijk betaalbare merk Color Wow Hair. Daarnaast kamt hij de lokken van Chrishell met een borstel van Wet Brush, die je via deze link voor nog geen €15 scoort. Hoe hij ervoor zorgt dat het volume in de lokken van de realtor de hele dag blijft zitten? Door de gekrulde lokken een paar minuten vast te zetten met grote rollers en haarclips – die je bij de drogist om de hoek voor een paar euro scoort.

Christine Quinn

Ook Christine Quinn heeft zo haar beautygeheimen. “Onlangs ontdekte ik de Blond Absolu range van Kérastase. Ik ben helemaal gek op die producten", vertelde ze eerder aan Grazia UK. 

“Eerst gebruik ik de Bain Ultra-Violet Purple Shampoo en laat dat een paar minuten intrekken, voordat ik het uitspoel. Vervolgens smeer ik de Blond Absolu Masque Ultra Violet Treatment in mijn haar. Ik doe wat Shu Uemura’s Essence Absoly Oil in mijn haar als het nog nat is. Ook doe ik deze olie in mijn lokken als ik mijn haar net heb gedaan voor een super shiny look en om te voorkomen dat mijn haar gaat pluizen.” Aha!

Bron: Grazia Daily | Beeld: BrunoPress