Zien: dít is de vrouw van Hugo de Jonge

Hugo is al jaren getrouwd met zijn vrouw.

Lees ook

We zagen Hugo de Jonge de afgelopen tijd natuurlijk veel op de buis als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Sinds afgelopen maandag heeft de minister echter een nieuwe titel en is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. De politicus heeft door de jaren heen diverse functies bekleed, maar er zijn ook vaste factoren in zijn leven. Een daarvan is zijn huwelijk met zijn vrouw Mireille.

Huwelijk

Hugo en Mireille zijn al heel wat jaren bij elkaar en hun huwelijk is still going strong. Ze ontmoetten elkaar op de middelbare school en werden in 1995 officieel een stel, toen ze samen in de vijfde klas van de havo zaten. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Op 15 oktober 1999 stapten de twee in het huwelijksbootje.

Hugo noemde Mireille in gesprek met Story “zijn eerste en grote liefde.” Enkele jaren na het huwelijk volgde er gezinsuitbreiding. Hugo en Mireille hebben twee kinderen: zoon Ismael en dochter Sarah. Inmiddels zitten zij allebei op de middelbare school. Wat Mireille doet? Zij is maatschappelijk werkster op twee scholen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Af en toe deelt Hugo een foto van hemzelf en Mireille op zijn Instagrampagina. Zo deelde hij onder andere dit plaatje, waarop Mireille en hij te zien zijn vlak na een rondje hardlopen. Zelfs na zo’n inspanning ziet Mireille er nog altijd prachtig uit met haar bos krullen en haar grote glimlach. Hugo heeft het zeker met haar getroffen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Uit de schijnwerpers

Naast een paar kiekjes en af en toe een kort antwoord in een interview houdt Hugo zijn gezin echter bewust zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Er verschijnen helaas namelijk ook veel negatieve reacties bij de dingen die hij online plaatst. Wij gunnen de twee nog een lang en gelukkig huwelijk en hopen dat het gezinnetje altijd zo hecht zal blijven als het nu is!

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook