Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aan deze skincare-routine dankt Paris Hilton haar jaloersmakende huid

De beauty begon op haar achtste(!) al aan een uitgebreide huidroutine.

Paris Hilton deelde vorige week een video op Instagram waarin ze, zonder make-up, uitgebreid sprak over haar skincare routine. De beauty onderging een speciale behandeling voor haar huid en onder het mom 'selfcare sunday' vertelde ze al haar beautygeheimen. Uiteraard waren wij één en al oor.

Glowing skin

Tijdens bezoekjes op rode lopers en voor de meeste Insta-kiekjes dompelt Paris zich onder in make-up. Maar toch is één ding echt wel duidelijk: Paris heeft een skin to die for. Dit werd opnieuw duidelijk in de make-uploze video op Instagram, waarin Paris gehuld in pyjama een huidbehandeling onderging.

Overigens was dit niet zomaar een behandeling. De behandeling zorgt voor meer contouren in je gezicht en maakt de boel meer snatched. Het is dan ook niet gek dat topmodellen Miranda Kerr en Karlie Kloss deze behandeling ook al eens ondergingen.

Eigen routine

In de video vertelt Paris dat ze er al vanaf haar achtste een uitgebreide skincare-routine op nahoudt. "Mijn moeder leerde me alles over skincare toen ik acht jaar oud was", stelt ze. "Ik smeerde toen al serums, oogcrèmes en allerlei andere producten op mijn gezicht. Ik heb dus echt al een strikte routine vanaf mijn achtste."

Allemaal leuk en aardig, maar de kans is groot dat je – net als wij – niet al vanaf je achtste fanatiek in de weer bent geweest met serums, crèmes en exfolianten. Gelukkig is Paris de minste niet en deelde ze eerder in een video voor Harper's Bazaar wat ze zoal gebruikt tijdens haar avondroutine.

Heel veel producten

Paris toverde in deze video het ene na het andere dure product tevoorschijn, die obviously vooral afkomstig waren uit haar eigen beautylijn. De highlights uit de 12-step routine van Paris zijn het belang van een goede reiniger, oogcrème en gezichts- en halscrème.

Daarnaast zweert Paris niet alleen bij producten, maar ook bij verschillende tools. Zo gebruikt ze een FOREO-oogmassage apparaat en gebruikt ze een LED-masker op haar gezicht. "Dit zorgt er echt voor dat alle producten goed in je huid trekken", wist ze over het LED-masker te vertellen. Wil je net als Paris je huid ook voorzien van een LED-behandeling vanuit eigen badkamer? Dan moet je diep in de buidel tasten, want dit interessante masker kost maar liefst €2000. Wij slaan 'm effe over.

Bron: Cosmopolitan, Harper's Bazaar | Beeld: BrunoPress