Actrice Rebel Wilson onthult hoe ze 35 kilo is afgevallen

Rebel verloor bizar veel kilo's zonder een bezoekje aan de gym te brengen.

Lees ook

Al eerder liet Pitch Perfect-actrice Rebel Wilson op Instagram weten dat ze afscheid neemt van de bijnaam Fat Amy – die ze dankt aan de muzikale film. “Call me Fit Amy”, riep ze op Instagram. Rebel viel namelijk in de afgelopen periode 35 kilo af en zit sindsdien beter in haar vel dan ooit.

Kilo’s verloren

Alleen maar groene sapjes drinken en iedere dag zweten in de gym: je zou denken dat je dit ervoor over moet hebben om zoveel kilo’s te verliezen. Niets is minder waar, zo weet Rebel in gesprek met Apple Fitness+ te vertellen.

De beauty verloor haar kilos’ namelijk door te wandelen. Volgens Rebel vertelde haar dokter dat ze simpelweg de deur uit moest gaan om stappen te zetten. “Hij zei: ‘Rebel, de beste manier om af te vallen voor jou en lichaamsvet te verliezen, is gewoon door te wandelen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rebel Wilson (@rebelwilson)

Niet intensief

Daarbij benadrukte haar dokter dat ze écht niet als een gek een berg op hoefde te rennen. De wandelingen hoeven volgens Rebel niet intensief te zijn. “Gewoon normaal wandelen, een uur per dag.”

Ook liet de Pitch Perfect-actrice in een eerder interview met People weten dat ze haar dagelijkse voedingsschema heeft aangepast. “Eerst at ik waarschijnlijk zo’n 3.000 calorieën per dag. Mijn eten bestond voornamelijk uit koolhydraten, waardoor ik nog steeds honger had.”

Eetgewoonten veranderen

De actrice besloot haar eetgewoonten dan ook rigoureus om te gooien. “Ik eet nu veel meer maaltijden die rijk zijn aan proteïnen. In het begin was dat lastig, omdat ik eerst bijna geen vlees at. Nu eet ik vaak vis en kip.”

Toch betekent dit niet dat Rebel alleen maar gezond eet. “Het betekent heus niet dat ik echt elke week supergezond eet. Sommige weken gaat het gewoon even minder, en dat is heus niet erg. Ik probeer vooral een goede, gezonde balans te vinden. Ik onthoud altijd mijn quote: ‘Niks is verboden.’ Dus als ik een burger wil mét friet, neem ik dat en geniet ik ervan.” Hear, hear!

Bron: RTL Boulevard, Apple Fitness+ | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook