Mocro Maffia-acteurs lichten tipje van de sluier op over 4e seizoen

Wat kunnen we verwachten van het vierde seizoen?

Lees ook

Na de release van Mocro Maffia Meltem waren we eigenlijk niet meer te houden. We willen nu asap het vierde seizoen van de Videoland-serie zien. Wat we kunnen verwachten? Mocro Maffia-acteurs Walid Benmbarek en Marouane Meftah lichten een tipje van de sluier op.

Shockerend

Omdat het vierde seizoen van Mocro Maffia niet lang meer op zich laat wachten, geven de acteurs van de serie alvast een paar kleine hints. Walid en Marouane, die de rol van Adil aka K.O en Zakaria aka Komtgoed vertolken, geven in gesprek met Streamwijzer aan wat we kunnen verwachten.

De acteurs werd gevraagd om het vierde seizoen in één woord te omschrijven. “Shockerend”, begint Walid. Waarna Marouane in twee woorden een geheimzinnige onthulling doet. “Andere kant”, legt hij uit. “Tenminste van een paar karakters.” Hmm…

Eerste beelden

Waar we in het derde seizoen eindigden met Paus, die nog maar nét in leven was, kregen we vlak na de ontknoping een glimp van niemand minder dan drugsbaas Romano. Hij vluchtte in het tweede seizoen van de politie en zit sindsdien verstopt op een onbekende locatie.

Hoe dan ook: dit was sowieso een hint naar het volgende seizoen. In de teaser van het vierde seizoen van Mocro Maffia die Videoland onlangs deelde, zien we namelijk weer een glimp van Romano. Het moge duidelijk zijn dat hij in het vierde seizoen zeker nog aan bod gaat komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Spannende beelden

De hele teaser bestaat eigenlijk uit allerlei korte shots die achter elkaar geplakt zijn. Zelfs zo kort, dat je ‘m eigenlijk drie keer achter elkaar moet bekijken om te beseffen wat er allemaal gaat gebeuren. Met slechts drie woorden maakt ook de streamingdienst duidelijk dat het écht een enorm spannend seizoen gaan worden. “Hou. Je. Vast”, klinkt het in de beschrijving.

Geen geduld meer? Het aftellen kan al beginnen, want op 28 januari 2022 staat het vierde seizoen van Mocro Maffia op Videoland.

Bron: Streamwijzer | Beeld: Mocro Maffia

Laatste nieuws

Zie ook