Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hallo daar: BN'er duikt op in nieuwe aflevering GTST

Oeh!

Het zijn niet alleen de GTST-acteurs die in Meerdijk verblijven, want soms duikt er plotseling een nieuw gezicht op. Ditmaal een BN'er die we nog niet eerder in de soapserie hebben gezien.

Charly Luske

In de aflevering die volgende week dinsdag op de buis verschijnt, maar je nu al via Videoland vooruit kan kijken, maakt Meerdijk kennis met BN'er Charly Luske. De zanger, acteur en hottie duikt namelijk plotseling op in de serie als jurist Lars.

In de serie zien we dat Lars een afspraak denkt te hebben met Nina over juridische zaken. Uiteindelijk blijkt dit een valstrik. Bing, de lover van Nina, is vreemdgegaan met de vriendin van Lars. En Nina wil Lars daarvan op de hoogte brengen.

Open relatie

We zien hoe Nina geëmotioneerd aan Lars vertelt: "Ze doen het met elkaar. Ze hebben sex gehad." Waarna Lars doet alsof hij erg geschrokken is. "Ik weet het, ik was zelf ook in shock", roept Nina vervolgens.

Lars is echter helemaal niet in shock. Hij heeft een open relatie en weet dat zijn vriendin het bed met Bing heeft gedeeld. Eindstand: Nina blijft met mixed feelings achter.

Charly Luske in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Eenmalig optreden

Of we jurist Lars aka Charly vanaf nu regelmatig in de soapserie gaan zien? Daar lijkt het niet op. Het optreden van de acteur was volgens RTL Boulevard maar eenmalig. Nadat zijn gesprek met Nina eindigde, was dit ook meteen het einde van zijn enige scène in GTST. Kort maar krachtig, dus. Al blijft het stiekem altijd erg leuk om eens een bekend gezicht in Meerdijk te spotten.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GTST