Zien: vriendin Max Verstappen deelt zoetsappige vakantiefoto’s

'Herinneringen uit Miami', schrijft Kelly bij het kiekje.

Lees ook

12 december 2021 is een historische dag in de sportwereld: op deze dag werd Max Verstappen als eerste Nederlander ooit wereldkampioen in de Formule 1. Een ontzettend knappe prestatie natuurlijk, dus een paar weken vakantie heeft de F1-coureur wel verdiend. Samen met zijn vriendin Kelly Piquet genoot Max onlangs van een heerlijke vakantie in Miami, waarvan Kelly een aantal zonnige kiekjes op Instagram deelt.

Relatie

Kelly Piquet is geen onbekende in het racewereldje. Ze is namelijk de dochter van de Braziliaanse F1-legende Nelson Piquet, die driemaal wereldkampioen werd. Ook is Max niet de enige racecoureur die ze aan de haak heeft weten te slaan. Zo had ze eerder een relatie met de Russische coureur Daniil Kvyat, die net als Max ook voor Red Bull uitkwam. Zij kregen in 2017 een relatie en verwelkomden twee jaar later dochtertje Penelope. Helaas hield de relatie geen stand en gingen zij in maart 2020 uit elkaar. Sinds eind 2020 zijn Max en Kelly samen. Dat de twee nog steeds smoorverliefd op elkaar zijn, blijkt maar weer uit de zoetsappige kiekjes op Kelly’s Instagram.

Kiekjes

Te zien is hoe Max, Kelly en Kelly’s dochtertje volop genieten van het zonnige weer in Miami. Ook zien we een lieve selfie van het stel samen én zien we hoe ze met vrienden het nachtleven van de kustplaats ontdekken. “Herinneringen uit Miami”, schrijft Kelly dan ook bij de reeks foto’s en video’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Reacties

Haar volgers laten massaal hartjes en vrolijke emoji’s achter onder de post. Ook zijn er een aantal volgers die lacherig reageren op de video waarin Max probeert te schaatsen. “Max weet niet hoe hij moet schaatsen? Maar hij is toch Nederlands”, vraagt een volger zich lachend af. Ha!

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook