Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking: Famke Louise en Denzel Slager niet veilig in eigen huis

De twee verbleven in een hotel vanwege vervelende mensen aan de deur.

Onbekende mensen die je lastigvallen bij je eigen huis: een serieuze horrorsituatie als je het ons vraagt. Famke Louise en Denzel Slager moesten er onlangs nog mee dealenzo zien we in de realityserie van het tweetal.

Veilige plek

Je eigen huis is toch de plek waar je het allerliefste wakker wordt én je veilig voelt. Voor Famke en Denzel geldt dit helaas niet. Het tweetal laat in hun eigen realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin zien dat ze, vanwege overlast, een nacht in een hotel doorbrengen.

Op de beelden zien we dan ook dat het tweetal met mixed feelings in het hotel wakker wordt. "Dit is wel even anders wakker worden", begint Denzel. "Maar ik ben blij dat we daar weg zijn, serieus", stelt hij vervolgens.

Lastiggevallen

"Het is echt dramatisch", stelt Famke die op het moment al hoogzwanger was. "Er gebeurden dingen thuis die gewoon echt niet leuk zijn", vult Denzel aan. Het tweetal vertelt vervolgens dat er mensen voor hun huis hebben gestaan, maar alleen op momenten dat Denzel van huis was.

"Mensen gooien vuurwerk, schoppen keihard tegen de deur, wanneer de auto van Denzel niet voor het huis staat. Ik voel me daar gewoon niet veilig, dus daarom hebben we besloten om in een hotel te slapen."

Verhuizen

Het tweetal liet eerder in de serie nog zien dat de verhuizing nog maar net achter de rug was. Denzel en Famke hadden net alles in hun nieuwe stekje op orde, maar toen begon de onrust. "We dachten: een nieuwe omgeving, nieuwe woning. We wilden echt een nieuwe start maken", stelt Denzel.

Om nog meer onrust te voorkomen is het koppel meteen op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Of dat inmiddels gelukt is? We hope so...

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress