Winning Wednesday: 2x de Tanrevel PRO t.w.v. €129,99

Doe mee en win!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Ditmaal met hét ultieme product om dat felbegeerde zongebruinde kleurtje ook in de winter op je gezicht te toveren. Wij mogen namelijk 2x de Tanrevel PRO t.w.v. €129,99 weggeven!

Donkere maanden

Een zongebruinde gloed, sproetjes en roze glow op je wangen: in de zomer voelen we ons vaak het knapst. Zonde, want ook in de winter ben je prachtig. Vind je het alleen lastig om te accepteren dat je gezicht in de winter nu eenmaal twee à drie tinten lichter is? We feel you, maar er is echt wel een oplossing voor.

Nu kun je in de weer gaan met verschillende zelfbruiningsmiddelen van de drogist op de hoek – er zal vast en zeker een goed product tussen zitten. Maar ben je véél te bang voor een mislukte tan (lees: oranje of met vlekken) dan is een veiligere keuze een beter idee. En daarvoor ben je bij tanrevel aan het juiste adres.

Tanrevel PRO

Met de Tanrevel Pro van het Zweedse unisex beautylabel tanrevel tover je in minder dan 15 seconden een gouden gloed op je gezicht én lichaam. Deze spraytan is dus niet alleen voor je gezicht, maar kan heel je lijf voorzien van een golden glow. 

Dankzij de bekroonde veganistische formule krijg je gemakkelijk een vlekkeloos, zongebruind gezicht. En geloof ons: dit product really works magic. Je hoeft de spray alleen maar op een afstand van 20 tot 30 centimeter van je gezicht of lichaam te houden. Spray vervolgens in een vloeiende beweging over je gezicht en laat het drogen. Wil je meer kleur? Herhaal deze routine dan nogmaals. Je kunt dus zelf kiezen hoe vaak je wil sprayen, afhankelijk van hoe bruin je wil zijn.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om je lichaam een tan te geven met de Tanrevel Pro? Dan hebben we goed nieuws voor je! Grazia mag namelijk 2x de Tanrevel Pro t.w.v. €129,99 weggeven, met hierin het Tanrevel PRO device, een original refill (150 ml) en USB-charger. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je shopt hier alle producten van Tanrevel gewoon zelf.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 18 januari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws