Dit weten we al over de Teen Wolf-film die dit jaar uitkomt

De trailer is inmiddels al uit!

Lees ook

Als we voor onszelf mogen spreken dan is er één ding waar we vroeger heel blij van werden: alle series met vampieren en weerwolven vonden we ge-wel-dig en werden in no time volledig uitgekeken. Niet alleen keken we naar Twilight of Vampire Diaries, ook Teen Wolf was groot favoriet. Vorig jaar september werd bekend dat er een vervolg op de serie komt, enne nu weten we ook al meer over de acteurs die terugkeren.

Teen Wolf de serie

Back in the days waren we groot fan van de serie Teen Wolf. Het verhaal van Scott McCall die wordt gebeten door een weerwolf en vervolgens moet leven met de gevolgen. Hij probeert zijn leven zo normaal mogelijk te laten verlopen, maar dan loopt hij de stunning Allison tegen het lijf. De twee vormen een koppel, maar Scott worstelt nog altijd met zijn identiteit.

Deze verhaallijn was in onze tienerjaren om van te smullen en nog steeds kunnen we genieten van een good old vampierenserie. En dat begrijpen de makers van Teen Wolf maar al te goed. De serie liep na zes seizoenen in 2017 op z’n eind, maar er staat dit jaar dus een terugkeer planning.

Vervolgfilm

Wat weten we al over de film? We weten dat castleden als Tyler Posey, Dylan Sprayberry, Dylan O’Brien, en Holland Roden sowieso terugkeren. Shelley Hennig, Colton Haynes, Linden Ashby, Melissa Ponzio, en JR Bourne zijn ook zo goed als zeker. Het is nog niet duidelijk of Cody Christian en Tyler Hoechlin ook terugkeren. Laten we het hopen!

Verhaal

Verder weten we ook al een beetje waar de film over gaat. Het verhaal van de film is gebaseerd op – hoe kan het ook anders – de volle maan die opkomt in Beacon Hills, en daarmee een angstaanjagend kwaad dat is opgedoken. De wolven huilen weer en roepen daarmee de Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitysunes, en elke andere shapeshifter op om terug te keren en ze te helpen. En wie kan er nou beter een team bij elkaar sprokkelen om kwaad te bestrijden? Juist ja, Scott McCall. Scott is in de film niet langer een tiener meer, maar wel nog steeds een Alpha. Zal het hem en zijn vrienden lukken om terug te vechten tegen wat de machtigste en uiterste vijand zou kunnen zijn die ze ooit zijn tegengekomen?

De releasedatum van de film is helaas nog niet bekend, maar we weten al wel dat dit ergens dit jaar gaat zijn. We can’t wait!

Bron: Technosports | Beeld: YouTube, Teen Wolf

Laatste nieuws

Zie ook