Oreo-lovers opgelet: er bestaat nu speciale wijn voor bij je favo koekjes

Een gevalletje: best of both worlds?

Lees ook

Als er één koekje is waar we any time, any day zin in kunnen hebben, dan is het een Oreo-koekje (of een hele rol). Ook mag je ons altijd wakker maken voor een goed glas wijn. Wanneer je de twee met elkaar combineert? Dan krijg je een heuse Oreo-wijn, die blijkbaar heel goed matcht bij je favo koekje.

Samenwerking

Oreo is niet vies van een samenwerking hier en daar. Zo sloeg het koekjesmerk eerder al de handen ineen met Pokémon en Supreme, en nu is het de beurt aan wijnmerk Barefoot. En jawel, die samenwerking heeft geleid tot een echte Oreo-wijn.

Oreo-wijn

We horen je denken: een rode wijn gemaakt van gemalen Oreo’s? Hmm, niet helemaal. Deze Oreo-wijn is namelijk speciaal gemaakt om te drinken bij de Oreo Thins – de dunne variant van de welbekende Oreo-koekjes. Volgens Barefoot en Oreo passen de smaken in de wijn – hout, bramen en kersen – perfect bij de chocoladekoekjes. Dat willen wij zéker wel eens proberen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barefoot Wine (@barefootwine)

Bestellen

Voor wie de speciale Oreo-wijn ook eens wil proberen, hebben wij goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de wijn gewoon te bestellen is via de website van Barefoot Wine. Voor ongeveer 22 euro krijg je dan een pakket met twee flessen en een verpakking Oreo Thins. Helaas hebben we ook slecht nieuws. De Oreo-wijn is zo populair, dat-ie momenteel is uitverkocht. Wij hopen heel erg dat de koekjeswijn snel weer verkrijgbaar is. Fingers crossed!

Bron: Kookfans | Beeld: Oreo x Barefoot Wine

Laatste nieuws

Zie ook