Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jaydi over breuk met Ricky: 'Het was een gezamenlijke beslissing'

Ze besluit in een Q&A op Instagram duidelijkheid te geven over de breuk.

Vorige week deelden Jaydi en Ricky – tot grote verbazing van velen – dat ze helaas een punt achter hun relatie hebben gezet. Niemand zag de breuk van het Temptation-koppel aankomen en daarom wordt Jaydi overspoeld met vragen. Ze besluit in een Q&A op Instagram duidelijkheid te geven over de breuk.

Uit elkaar

“Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen”, begon Jaydi afgelopen vrijdag in een bericht op Instagram. “Helaas hebben wij beiden besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild, mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.”

Gezamenlijke beslissing

Over de exacte reden van de breuk lieten de twee zich niet uit, maar Jaydi vertelt in haar Stories nu wel dat het een gezamenlijke beslissing is geweest. "Het was een gezamenlijke beslissing, maar geen makkelijke en zeker ook geen leuke beslissing om te maken", vertelt ze. "Dit is niet iets wat we wilden, maar het is beter zo. We spreken elkaar nog steeds en hebben absoluut geen ruzie en dat willen we zo houden", legt ze uit in haar Stories.

De realityster heeft het nog wel moeilijk met de breuk. "Het verschilt echt per dag", reageert ze op een de vraag van een volger hoe het met haar gaat. "De ene dag ben ik mega vrolijk en gaat het mega goed, en de andere dag zit ik er doorheen en ben ik veel aan het huilen. We laten het lekker over ons heen komen", vertelt de beauty openhartig.

Hondjes

Jaydi en Ricky hebben nog twee hondjes samen, waardoor ze goed contact met elkaar blijven houden. "We zullen een soort co-ouderschap doen", legt ze uit. "Tot ik mijn eigen plek heb zullen ze bij Ricky blijven. Dat vind ik echt heel lastig", vertelt Jaydi met tranen in haar ogen. Toch blijft ze optimistisch. "We gaan het allemaal super goed regelen." Aahw!

Bron & Beeld: Instagram Jaydi, Temptation Island