Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

First Dates-kijkers verbaasd om 'mama's-kindje': 'Op je 22ste nog tussen je ouders in gaan liggen?'

Awkward!

Een aflevering First Dates is gegarandeerd genieten. Naast barman Victor Abeln is er altijd volop leuks te zien qua ongemakkelijke gesprekken en overspringende vonkjes. Maar gisteravond waren kijkers wel héél verbaasd om de uitspraken van een bepaalde kandidaat.

Familiemens

De date tussen studenten Niels (22) en Gigi (21) verliep aardig op rolletjes en al gauw ontdekten de twee een overeenkomst: ze zijn beiden echte familiemensen. Echter, voor Niels betekent 'een familiemens zijn' wel net even iets anders dan voor Gigi. Niels vertelt in eerste instantie openhartig over de band met zijn zus. “We schelen veertien maanden en zijn echt vier handen op een buik.” Goed, dat kunnen we begrijpen.

Ouders

Maar wanneer Niels reageert op Gigi's vraag over wanneer je nou echt een familiemens bent, reageren een aantal kijkers nogal verbolgen. “Mijn ouders waren vier uur op vakantie, ik mis ze dan al ontzettend. En als ik thuiskom van een avondje stappen en mijn ouders zijn nog wakker, dan ga ik er lekker tussenin liggen", vertelde Niels, die naar eigen zeggen een echt mama's-kindje is.

Reacties

Twitter reageert vol verbazing op deze uitspraak van Niels. "Op je 22ste nog tussen je ouders in gaan liggen?? Heb ik iets gemist?", schrijft iemand. En: "Niels ligt vanavond gewoon weer met zijn duim in zijn mond tussen papa en mamma...#FirstDates", grapt iemand anders.

Gigi zélf leek niet echt moeite te hebben met de opvallende uitspraak van Niels, “Hij was heel erg open, dat vond ik wel chill", stelt Gigi. Ze was eerder verbaasd over het feit dat Niels meer dan 30 tatoeages heeft. Aha!

Bron: Linda | Beeld: Twitter, First Dates videostill