Maan over kinderwens: ‘Ik wil heel graag mama worden’

Maan ziet het al helemaal voor zich.

Lees ook

Maan ziet over een paar jaar wel een ‘mini-Maan’ rondlopen. De zangeres vertelt in het programma Lago Di Beau openhartig over haar kinderwens, die ze binnenkort hoopt te vervullen.

Toekomstplannen

Maan de Steenwinkel is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. De zangeres brengt de een na andere hit uit en dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Beau van Erven Dorens vraagt haar in Lago Di Beau naar haar toekomstplannen. Wil ze zich blijven focussen op muziek, of kiest ze toch voor huisje, boompje, beestje? “Ik wil heel graag mama worden”, vertelt ze.

Kinderen

“Ik heb nu ook in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd”, vertelt de 24-jarige zangeres openhartig. Maan ziet het al helemaal voor zich. “Ik weet niet eens of het me gegund is, toch? Ik ga er nu van uit: eind 20 vind ik misschien díé man, dan ga je samen leven en krijg je kindjes en dat. Ik heb geen idee of het me gegund is, ik hoop het van harte.”

Avonturieren

Voorlopig is een kindje dus nog niet aan de orde voor de zangeres. Eerst maar eens focussen op haar knallende carrière en al het leuks dat daarbij komt kijken. “Nu ga ik eerst lekker avonturieren, alles zien, meemaken, voelen, proeven en gewoon de wereld ontdekken”, aldus Maan, die druk bezig is met de voorbereidingen voor haar grote show in de Ziggo Dome. Haar fans zagen haar dit jaar graag naar het Eurovisie Songfestival vertrekken, maar in plaats daarvan kondigde ze haar eigen show in de Ziggo Dome aan. Hoe vet!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook